Gamzemirenver Meraba arkadaslar 38+1 deyiz. Son iki üç gündür bebeğim toplanip karnımı sertlestiriyor ve canım bayağı açıyor. Bu ne anlama geliyor yaşayan var mı
Babyasia Gamzemirenver Bende de toplanıp sertlesiyor ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum. Bende gelecek cevapları bekleyeyim.
Yenianneadayi2208 Gamzemirenver kasılma onlar, yalancı sancı denilen şey yani. Haftanızda ileri sıklaşırsa doktorunuzla görüşün muhakkak
Derensmom Gamzemirenver sizle aynıyım 38+1 benim bebeğim iki aydır bu şekilde artık o kadar alıştım ki normal geliyor toplanması..doktor bunun yalancı sancı olduğunu söyledi
Gkc92 Gamzemirenver benim de öyle 24. Haftadan beri toplanıyor o zamanlar küçük olduğu için çok etkilenmiyordum şimdi canımı baya yakıyor 32 haftayız doktor normal dedi anlayamadım erken doğmaz umarım
Gamzemirenver Babyasia Bir zonklama gibi ağrı giriyor arada bana ama en fazla 1 dk sürüyor sonra bir daha yok 😁😁
Gkc92 Derensmom benim de öyle ya 24. Haftadan beri toplanıp duruyor. 32 haftayım iyice büyüdüğü için toplandığı yer sivriliyor doktor normal diyor anlayamadım dünden beri baya tedirginim erken doğum riskim de var baya korktum
Derensmom Gkc92 hiç canınızı sıkmayın toplandığı zaman orayı sevin elinizle mesaj yapıyormuş gibi yapın sol tarafınıza uzanın bide her gün magnezyum almayı ihmal etmeyin
Gkc92 Derensmom öyle yapıyorum ztaen ben 14 haftadan beri magnezyum kullanıyorum riskten dolayı. Sola sağa uzanınca de sanki özellikle toplanıyor. Erken doğmasın zamanında sağlıkla doğsun da başka isteğim yok. Ben zaten mahvoldum 😂