Dilara-23 Kızlar 32+2 yim yarın doktor kontrolüm var ama yinede sizlerede sormak istedim benim gibi olan varmı diye☹️ Aksamları özellikle bulantı baş dönmesi ani bi fenalık hissi bayılıcak gibi olma durumu yasayan varmı 😔
almilaumay12 Dilara-23 şuan 31+5 iz bizde bende de ani halsizlik migde bulantisi ve tuvalete cikma istgi geliyor yattigim yerden kalkamiyorum
minimicki Dilara-23 o kadar birebir aynısı ki 31+6 aniden gelen mide bulantısı fenalaşma halsiz düşme ben sıcaklara bağlıyorum kaç kere üstüm terliyor gün içinde oturduğum yerden. Kış insanı olduğum icin yaz hamileliği çok zorluyor 🥵
Dilara-23 BabyT3012 nefes darlığı falan ani bi şekilde oluyo diyorum heralde bayılcam bu sefer 😁 idrarda da enfeksiyon çıkmıs acaba ondan olabilirmi
Alyaesmaa Dilara-23 aynı haftadayız Benim sırt üstü yatarken oluyor nefesim daralıyormuş gibi kalp çarpıntım oluyor
Dilara-23 BabyT3012 yok ates yokda sıcaklık basıyo soğuk soğuk terliyorum gerci havalar sıcak ama bilemedim bende😕
Dilara-23 minimicki aynen sıcaktanda olabilir izmirde yasıyorum bide artı bi sıcaklık var buralarda 😅 insallah geçici bi durumdur hepimiz için sağlıkla bebişleri alırız😕