Zehrayrr Lavininannesi1 çok teşekkür ederim çok sağolun içimi rahatlattınız 🥰 bundan sonra daha çok içeceğim su 😍
Zehrayrr Eda1982 çok teşekkür ederim 🤍 hamilelik te tüketmeye başladım herşeyin içine atıyorum çok sağolun 😍bundan sonra daha çok tüketmeye çalışacağım ❤️
Zehrayrr Happybaby007 birdaha ki sefere mutlaka söyleyin benim yanma kaşıntı eşlik etmediği için tahlil yaptırmadım çok 🥺 keşke yaptırsaymışım. Sizde dikkat edin lütfen doktorunuza danışın yaptırın inşallah çıkmaz 😍
JelibonT Happybaby007 kaşıntı enfeksiyondan kaynaklı değil de mantar diye biliyorum. Ama sizi yanlış yönlendirmek istemem. Doktorunuza gittiğinizde lütfen paylaşın. Mantar sorunu ben de çektim. Tekrarlıyor malasef 😑
Happybaby007 JelibonT o zaman büyük ihtimal mantar. Geçenlerde günlük ped kullanmıştım ondan olabilir. Doktorumla bi konulayım en azından bi krem versin. Sıcakta karnım zaten zorluyor bide kaşıntı olunca delirtiyo beni
Aiteh JelibonT bendede kaşinti vardi mantar degildi enfeksiyondu hatta o kadar kasiniyorduki kasiyordum ve kaniyordu kenarlari çatliyordu kuruyup hatta birkeresinde doktora gittigimde kan gordum cok kotu oldum bebegime bisey oldu sandim doktor kontrol etdi yok bisey dedi krem yazdi surdum gunluk gecti şukur
Burcu98 Zehrayrr ben 26+2 yim ben ne kadar dikkat etsemde 3 5 kere oldum bu zamana kadar ama aşırı değildi yine de antibiyotik verdi doktor bebeğe zararı varsa vermez zaten riske girmez doktorun verdiyse iç bebege bulasirsa daha kotu olur bol su ic bide cisini tutma hic
Kubra_baydar Zehrayrr bnm bildiğim antibiyotik sizin haftalarinizda zararlı fitil faln vermesi gerekiyordu bnmde enfeksiyon hat safhadaydi hamilelik boyunca fitil kullandım son haftalarimdayim antibiyotik yeni verdi bana son haftalarda sorun olmuyor diye
Zehrayrr Kubra_baydar yaa siz kaç haftalıksınız ilk başlarda vermedi bugün 33 haftalık olduk. İnşallaahh bişey olmaz bebişe 🤍🥺
Serra06 Zehrayrr canım emin ol zararlı olsalardı vermezlerdi ben hamileliğim boyunca antibiyotik tedavisi görüyorum. Birşey olmaz inşallah yüreğini ferah tut
Zehrayrr Serra06 çook teşekkür ederim Allah razı olsun o kadar bilinç altıma yerleşmişki gece rüyamda erken doğuruyordum 😂
Haticecakirr Zehrayrr 12. Haftamda kullanmıştım yan etki mide bulantısı yapıyor bazı insanlarda nadiren onun dışında hamilelikte kullanılabilir
kaderelmci Zehrayrr 30. Haftamda enfeksiyonum çok yüksekti doktorun verdiği antibiyotik bir işe yaramadı daha da kötü oldum acil kadın Doğuma gittiğimde yatış verdiler ve öyle tedavi ettiler erken Doğum ve düşük tehlikesine karşı ciğer geliştirici ve nidicard içirdiler serum antibiyotik başladılar enfeksiyon hafife alınacak birşey değil ilacınızı için mutlaka zaten antibiyotiği bebeği korumak için veriyor doktorunuz da
Aiteh Zehrayrr ola bilir evet bende okumustum. Ben 12 haftada cok fena hastalandim normal qrip oldum ve asiri derecede kotuydum.doktorum cok kizdi Anne karninda bebege gece bilirdi ve Gebelikte butur olaylar hafif qrip degilde benim gibi agir geçirilmesi bebekte sorun biraka biliyor bebegi cok kotu etkiliyormus. Bana da aynen Argumentin yazdi ben Azerbaycanliyim bu Arada Azerbaycanda yazildi bu ilac. Gercekten cok iyi bil ilac sadce 5 gun kullandim. Ve hemencecik iylestim.eger kullanmaniz gerekiyorsa ve kullanmazsaniz daha kotu sonuçlar dogacaksa o zaman kullanin derim ben. Bu arada bendede enfeksiyor vardi yesil renk akintim vardi. Size dogal sirkeli suyla yikanmanizi oneririm sirkeli suyla yikanin ve evde etek giyin ic çamasiri giymeyin bi sure kuru tutun kendinizi fayda olucaktir. Sirkeli ve karbonatli suyla yikana bilirsiniz
Zehrayrr Aiteh çook teşekkür ederim önerileriniz için içim rahatladı inşallah benimkide geçer faydası olur 😍 yapacağım dediklerinizi çok sağolun Azerbaycana çook selam🤍🥰
JelibonT Aiteh aaa enfeksiyonda da kaşıntı olabiliyormuymuş. Bilmiyordum. 😑 Böyle şeylerde en iyisi vakit kaybetmeden doktora gitmek.
btuban Zehrayrr normale göre fazla su içmek temizliyor içinizi, benim ara ara tekrarlıyor su içmeyi artırıp , kaşıntı bölgesine sirke ile pansuman yapıyorum mikropları kırmak için iyi geliyor, doktorumunda önerisydi deneyin dilerseniz
Zehrayrr btuban çok teşekkür ederim doktorum da bana önermişti ilk başlarda yaptım sonra geçti sanıp bıraktım. Azalmıştı ama yine artmış. Çok sağolun tavsiyeleriniz için ❤️
Zehrayrr JelibonT evet oluyormuş maalesef bende akıntı vardı sadece kaşıntı ve yanma olmayınca önemsemedim çok açıkçası azdır dedim ama maalesef artmış. Kesinlikle hemen gidilmeli 🤍
Aiteh JelibonT evet gitmistim zaten de. Bisey yoktu kaşinti icin krem yazdi sirkeli su filan cok iyi bu iste. Gebelikte ph dengesi bozuldugu icin mikrop kapiyor insan cabuk enfeksiyon olusuyor. Onceki gebeligimde mantarda olmustum oda kaşinti veriyordu ama bana enfeksiyon daha fazla kasinti veriyordu