Lunayko Herkese selam 36 haftalık hamileyim 35+3 kontrolümüzde bebeğim 2500 kg 47 cm di. Doktorumuz normal olduğunu söyledi. Planlı sezaryen olacağım 38de. Kilo alması için neler yiyebilirim iştahım hiç yok midem bulanıyor yemek yemekte çok zorlanıyorum… Sizce sorun olur mu? şimdiden teşekkürler🍀
Denizyildizii Lunayko niye kilo aldırmaya çalışıyorsun ki doktorlar asla kilo istemezken hatta size kilosu iyi demişken bence takılmayın. Kilo günümüzün hastalığı yani boşver
Burcu4135 Lunayko kilosu gayet iyi haftasına göre. Doktorunuzda iyi demiş bence takılmayın bu kadar. Kilolu bebekler saglıklıdır diye bi kaide yok. Birde genetik bir durum minyonda olabilir. Saglıgı iyiyse kiloyu takmayın bence. Zaten doguma da var 3.kilo olur o zamana kadar
Lunayko Denizyildizii iki hafta kaldığı için korktum sanırım haklısınız şuan için sorun görünmüyor. Teşekkürler yanıtınız için
Lunayko snnur97 evet aslında benimde sormak istediğim beni korkutan aşırı iştahsızlığım ve hiç bulantı problemi yaşamamıştım hamileliğimin başından beri son haftalarda oldu demek ki🙏🏽
Lunayko Burcu4135 merhaba yanıtınız için teşekkür ederim umarım 3 olur ben aşırı kilolu olsun demek istememiştim aslında🙏🏽 Son zamanlarda çok iştahsızım ve hamileliğimin başından beri hiç bulantı sorunum olmamıştı yeni olmaya başladı şimdi doğum yaklaşınca almaz diye korktum🍀 Tekrar teşekkürler inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişler
Sudeeee Canım mutlaka enginar ye benim kardeşim cok ufak doğucaktı annem bir hafta da 500 gram aldırmıştı . Enginar , bezelye , muz , sade soda ve çok çerez yiyordu . Ve enginar ciğerleri icin çok güzel besin..