Dubletombikdoner Zeynebakman Yaa canm bence doktorun çok mantıklı ilerleyen zamanlarda herhangi bir sorun olabilir çocuğun kendi şeysini yemesi gibi ama olmaz hiçbirimiz de umarim 🤭😍 karın sertleşmesi okadar çok yaşıyorum ki migdemi bulandiriyor bu durum artik
Zeynebakman Dubletombikdoner Bende senin gibiyim canım. Doktoruma sordum bu durumu. Düzenli aralıklarla karnın sertleşiyorsa,sertleştiğinde acı duyuyorsan,doğum sancısı olabilir demişti. Nstye girdiğimde karnım sertleşmişti ve sancım 100lerde çıkmıştı.
Buseninannesi_21 Dubletombikdoner 36+4 olduk bugün gittim kilosu 35 ile uyumlu dedi plasenta biraz yaslanmis dedi erken gelebilir dedi nst de 1 sancim cikti sıklasirsa gel dedi doktor da sanci yok herhangi ben hissetmiyorum ya da her an ne olacagi belli değil korkuyorum. 😔
Dubletombikdoner Buseninannesi_21 ay hiç korkma stresli haftaları atlatmissin canm benim 🤭😍 olsun o da bu zamanda gelsin kendini sakın korkutma olur mu erken kavusacaksin yavruna 😍😍😍
Eylem_kaya07 Buseninannesi_21 Biz seninle beraberiz hatta soyadlarımız bile aynıydı hatırlıyorum seni . Hiç strrs yapma bu hafta bittikten sonra erken diye bir şey kalmıyor. Yarın bende Sabah gidecem randevu bulamadım sira almayı deneyecem. Sağlıkla gelsin inşallah 💜
Eylem_kaya07 Dubletombikdoner ay inşallah alırlar ya kendi doktorum Ayın 18 ine kadar yokmuş bakalım başka doktora alsam bile şükredecem
Dubletombikdoner oglum0603 Kendini bugun iyice yorsaydin 😊😁 gece de rahat rahat yatardin umarim uyuyamayacaksin heyecandan 😁😁😁😁
Buseninannesi_21 Dubletombikdoner 38′i görsem sükredicem doktor doğsa bile küveze girmez dedi ama yinede korkuyorum.
Dubletombikdoner Zeynebakman Ya bende gece acile gittim 2 gün önce yolda sabahtan akşama kadar sertleşti yolda da aynı şekilde😁 ama ben nstye girince durdu 🤭😂 yahu dedim yapma yalanci çıkaracaksın beni😁
Dubletombikdoner Zeynebakman 100 lerdeyse ilerler de kendi sancılarını çekersin inşallah rabbim yardimcin olsun 🤭😍😍😍😍😍😍😍
sedefyrs1101 Dubletombikdoner Bugün doktora gittim Nst az bisey sancım çıktı açıklık baktı açıklık da yokmuş 39+1 ız biraz önce kahverengi leke geldi nişan mı anlayamadım arada oluyor bana yürüyünce geçiyor biraz 🙈
Dubletombikdoner sedefyrs1101 🤭🤭🤭alttan falan baktiysa ondan olabilir JEL gibimiydi acaba nisaniniz kuruysa genelde alttan baktıktan sonra oluyor 🤭 bende açılma olduğu için rahat bakti oyuzden kanama falan olmadı sanirim 🤭
Buseninannesi_21 Eylem_kaya07 Canim evet haklisinda iste ne bileyim icim bir buruk inşAllah saglikla vakti zamaninda aliriz ikimizde kucagimiza 😊
Nurnur95 Dubletombikdoner doktor bebeğin kafa capinin normal doğuma engel olabileceğini söyledi bu hafta bakıp sezaryene gün verebilirmis 🥺 sezaryen normal ayrımı yapan biri değilim saglikciyim da zaten ama kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım
Dubletombikdoner Nurnur95 aslinda ben çok okuyorum burda sizin gibi çok kendini hazırlayan var 🤭 bebek resmen hissedip yok diyor tersini yaptırıyor 🤭 sikmayin canınızı umarim dilediğiniz gibi olur 🌼
Hilal61halime Dubletombikdoner bende tam bu gün 37+5 haftalığım pazar günü sancıyla gittim 3 cm açılma vardı ama birden sancılar gitti doktor da ne kadar durursa o kdar iyi o yüzden kendi sancını bekle açılma olması beklemeye engel değil dedi bende bekliyorum ara ara sancı geliyor bebek toplanıyor sonra hooooop tekrar olan sancı kaçıyor anlamadım gitti doğsa doğmuyor dursa durmuyor 🤪😏
Dubletombikdoner Hilal61halime Benim doktorumda durmasin dedi 😁🤣 halbuki haftalarimiz ayni anlayamadim 😊🤭 ne zaman gelmek istiyorlarsa gelsinler