Canım bak sana şimdi çok önemli tavsiyelerde bulunacağım.Polikistik over için;
1- İnofolic Combi : Bu içinde yumurtlamayı hızlandırıcı bir madde bulunduruyor onun yarı sıra bir folik asit. Hamile kalmadan 3 ay önceden zaten folik asite başlamalısın vücudunu hamileliğe hazırlamak adına. İnofolic combi al eczaneden 3 ay boyunca kullan muhtemelen hamile kalırsın diye düşünüyorum İnsallah..
2- Ovülasyon ( Yumurtlama takibi): Regl olduğun günden itibaren 10 gün say (bittiği gün değil olduğun günden itibaren") 10. Günden 17. Güne kadar hergün ovülasyon testi yap eczaneden alabilirsin hamilelik testi gibi . İki çizgi çıktığı gün ve o günden itibaren olan 2 gün boyunca günde 2-3 kez ilişkiye gir . Aslında çok duyduğum bir şey var Regl nin son bittiği gün duş alıp korunmasız ilişkiye girin gerçekten rahim açık olduğu İçin hamile kalmanız çok hızlı oluyor genelde 2 Regl arası derler yumurtlamayı doğru , fakat Regl bittiği günde çok etkili korunmasız ilişki. Duş alın Regl son günü , kahverengi akıntı gibi gelebilir son bitiş günü fakat duş sonrası ilişkiye girin cidden ben çok fazla tanıdıklarımdan duygum. Hijyenik gelmeyebilir fakat Regl iken demiyorum Zaten. Hem pis hem dinen günah hijyensiz olur bu lütfen doğru okuyun Regl nin bittiği gün diyorum🌸
2- Çörek Otu: Regl nin 3. Gününden itibaren 5 gün boyunca sabah aç karna çörek otu ye yada yoğurda karıştır bir tatlı kaşığı. Buda etkili
3- Fazla kilon varsa öncelikle derhal diyet yap kilo ver.
4- Fazla kilon yoksa da beslenmeni düzenle 2-3 ay glütensiz beslen. Gluteni derhal kes! Glutensiz beslenmeyi internetten araştırabilirsin. 🌸