Zeynepsa MuhammetzlemAkkaya Tuzlu soguk suda ayaklarini dinlendir. Kalp seviyesinden yukarda tut.Tuzu azalt.Bol su tüket. Bir de idarardan baktir protein kacagi var mi
SevDin MuhammetzlemAkkaya oturmaktan oluyor bende masa başı çalışandım eve balon gibi gidiyordum yükseğe kaldırıp 1-2 saat durunca geçiyordu şimdi izne ayrıldım hareketiz kalmadığım sürece şişmiyor
SeydaDoruk Uzanırken ayaklarının altına yastık al. Ayakların yüksekte olsun. Bol su iç. Çok fazla hareketsiz kalma. Bir de tuzu kesmen lazım
Zeynepsa MuhammetzlemAkkaya Bende calisirken oyle idi dinlenince iner ise gidince sisirdi. 5. Aydan iyibaren üstelik.
Hariboo MuhammetzlemAkkaya aynı dert bendede var valla masanın altında mecbur ayakkabımı çıkartıyorum bazen aşırı sıkıyo ayakkabı eve gelince yüksekte tutuyorum ama geçmiyo yinede 😏
Seymabysln Doktorum bana her gece yatmadan ince bir dilim ananas yememi önerdi size de tavsiye edebilirim
Filizdogan Ay tam merak attığım bır post olmuş ama benımde dızımden asagı boyle ödem var resmen ama bugün çok yürüdüm hareket ettım yıne var 🙄
Elif112 Ödeme pek çözüm bulunamıyor maalesef hızlı kilo almamak önemli ve ayağı biraz yukarda tutmak gerekiyor aşağıya sarkık olunca gün boyu iyice artıyor ödem miktarı
MuhammetzlemAkkaya [bilinmeyen] magnezyum ne kullandınız acaba benım ayak bıleklerınde ve üstünde cok var