Aybkezr Hayırlı akşamlar güzel hamisler ver güzel anneler size sorum olacak Hamileliğinin 38 haftalarında daha sonrasında denize giren oldu mu hiç
Aminegul Aybkezr gecenlerde bir video izledim kadin denizde dogum yapiyordu o aklima geldi bence bir sıkıntı olmaz hertürlp suyu öneriyor doktorlar zaten
Aybkezr Denizyildizii Kaç haftaliktiniz girdiğiniz de eşim gidelim diyor bende korkuyorum heran doğum olabilir diye bekliyoruz
Denizyildizii Aybkezr yok olmadı zaten zararlı değil ki doktorlarda eğer bi risk yoksa öneriyor. Nereye gideceksiniz denize
Aybkezr Denizyildizii Anladım canım çok teşekkür ederim doğum yaptın mı peki daha bekliyormusun minige kavuşmak için
Babyasia Aybkezr Keşke o kadar kolay doğsa :)) gidin kaslarınızı kendinizi Bi rahatlatin. Denize girdiğiniz an öyle bir hafifleme gelecek ki👌👌
Denizyildizii Aybkezr ben ilk gebeliğimde girmiştim. 38+ 6 da doğum yaptım sezaryene 2 gün kala girmiştim. Kızım şuan 4 yaşında bu ikinci gebeliğim 26. Haftadayım giriyorum sürekli doğurana kadar da giricem😄😄
Aybkezr Aminegulaynen bende öneriyorlar diye biliyorum da giren oldu mu ne oldu diye merak ettim sadece vallah hayırlı bir şekilde kurtuluruz ins kucaklarımiza aliriz