Kızlar bir konuda kafam çok karışık hamileliğim Boyunca yani beş ay boyunca devlete Doktora gittim benim gittiğim doktor çok hastası oluyor sıra bulmak çok zor şu an daha da zor bir de şöyle bir şey var alanında iyiymiş öyle söylüyorlar ama ilgili alakalı bir doktor değil ya da bana öyle geldi en son muayene olduğunda detaylı Ultrosonu Sordugumda Olup olmayayım mı dediğimde bana direk ben önermiyorum gerek yok dedi hadi ikili tarama testi olsa tamam önermesin diyeceğim Ama detaylı ultroson Çok gerekli bir şey bence Bu konularda bilgi vermiyor tetonaz aşısı Hakkında onun bilgi vermesi gerekirken ben sorup öğreniyorum Hiç ilgili değil detaylı bilgi vermiyor muayene ettiğinde kilosu şöyle boyu şöyle demiyor Geçen özele gitigimde Detaylı ultrason için çok güzel ilgilendiler her şeyi anlattılar Her şey güzel dedi oradaki doktor çok şükür benim kafama takılan şey neden devlette ilgi alaka olmuyor Bir de benim hamileliğim riskli bebegin kafası aşagıda olmasını bile ben özelde ögrendim Kendi devlette gittim doktor kan ilacı vermişti yan etki yaptı değiştirmesini iki kere kontrole gitimde söylememe ragmen ısrarla onu yazdı ben ne ilac yazarsam onu kullancaksın deyip tersledi ama o ilacın epey yan etkisi vardı ishal mide agrısı karın agrısı yapıyordu halsiz bırakıyordu sagolsun özelde ki doktora anlatım onun yerine başka kan ilacı verdi demem o ki ben doktorumu degiştirmek istiyorum özeldekine devam etmek istiyorum muyane ücreti 100 tl dogum ücreti 4 bucuk özel tınaztepe torbalı hastanesi doktor iyi geldi Kendi gittiğim doktordan maalesef soğudum Nedeni hiçbir şekilde bilgi vermiyor bebeğin kilosunu söylemiyor bebeğin aşağıda olmasını bile özeldeki doktor söyledi hamileliğin riskli olduğunu da hem acildeki doktorda hem özeldeki doktordan öğrendim Ben de gittim doktor hiçbir soruma cevap vermedi bilgilendirme yapmadı hep beş dakkada muyane edip gönderdi ondan kendimi iyi rahat etigimi sanmıyorum İlk gebeligim bilgi vermesi gerek bir doktorun ama öyle olmadı alt komşum devletekine git iyi diyor masraf yapma diyor ama ben özeldeki bayan doktorla kendimi daha rahat hissetim siz olsanız hangisini tercih edersiniz devleteki doktor mu özel deki mi fikir verin lütfen