nefizemoustafa Kizlaar 24+4 haftalik hamileyim karnima her dokunduğumda hissederdim ama bugün hiç hissetmiyorum sizce hastane gitmelimiyim cok korkuyorum
SvgO nefizemoustafa yoruldunuz mı bugün ? Su için tstlı yiyin uzanın biraz dinleyin hala hissetmiyor olursanız acile gidin 🙏
AkdenizBeyza nefizemoustafa Canım ellerini soğuk suyla ıslat ve karnına dokun iki elini birden karnına koy soğuk belki tepki yapar, Bi kaç kere dene bakalım faydası olacak mı
yigitegenin_annesi Eğer gün içinde yorulduysan o yorgunlukla bebeği hisetmemii olabilrisin dinlen uzan çikolata ye meyve suyu iç o zmn hareeketlenir
nefizemoustafa yigitegenin_annesi yoo yorulmadim kaç saattir uğraşiyorum hareket etsin diye etmedi bir paket çikolata yedim yine hareket etmedi simdi uzandim şükür kiii hareket ettii🤲🏻☺️ Cok korkutu beni yaa 🥲🥲
Nilgun75 nefizemoustafa hic korkmayin o haftalarda bende oyleydim,hatta t’as gibi bir agirlik hissediyordum,doktora gittim 27. Haftaya kadar boyle hareketîni hissetmemén normal,bebegin durusuna gore hissedersin dedi doktor
yigitegenin_annesi nefizemoustafa uyuyormuş 😃miniğin rahat bırak uyusun annesi korkma inş sağ salim kucağina alırsın
SvgO nefizemoustafa şükür 🙏 bazen oluyor korkmayın hiç. Öyle durumlarda bir bardak suyunuzu için , tatlı bir şeyler yiyip uzanın biraz bekleyin karnınızı sevin oynar inşallah 🙏 bazen biz çok hareketli olunca onlar uyuyorlar :))