Minik_kalplim_ Kızlar bn biberon alacamda acaba sonramı alsam diyorum çünkü göğüs pompası almadım sütüme güveniyorum inşallah gelir yani yeni doğan bebeğe zaten 6 ay ek gıda vermiycez kararsızım 🤦🏻♀️
Melike Minik_kalplim_ Bence her ihtimale karşı bir tane bulunmalı. Kuzenim 1 hafta önce doğum yaptı sütü de fazla ama bebeğiz ağzı biraz küçük, göğüsü kavrayamıyormuş o yüzden ememiyor biberon aldı. Yine de hazırda bulunmasında fayda var diye düşünüyorum naçizane fikrim 🤗
Seldancr Minik_kalplim_ Bu kadar emin konuşma bence rabbim bilir onu sen herşeyini hazır et en pahalısından olmasada al dursun nolur nolmaz bende emziricem asla ek gıda biberon istemiyorum diyodum kızımın gücü yetmedi emmeye beni sütüm çoktu çene kası yok diye ememedi süt pompsı aradım deliler gibi sağdım verdim sütüm çoktu çatlicaktı artık göğsüm sütten ama yinede emziremedim
Alyaesmaa Minik_kalplim_ İlk aylar biberon verince ona alışıyor meme almıyor Allah korusun. Bende ek gıdaya başlayınca kullancam biberonu ne olur ne olmaz diye aldım ama ilk aylarda kullanmıycam büyük ihtimalle
Asyaayaz1 Ben her ihtimale karşı biberon almıştım ama kullanmıyorum öyle kenarda duruyor Allahtan mama almamışım
Minik_kalplim_ Asyaayaz1 hmm bnde alim o zaman hastane çantasına koyarım dedim ama sonra düşündüm ne gerek var diye