yigitegenin_annesi Canım çok çekiyor bazen eşime söyleyip aldrıdıktan sonra yemiyorum tatlı istedim tulumba ama bir tane tek yiyebildim yiyesim yok cips istiyorum alıyor ama pakwti açmıyorum bazen açsamda bir iki tane yiyroum 😂karnım tok gözüm aç😂sizde böylemsiniz
Delicesareti yigitegenin_annesi canımın çektiği şeyi anında yerim hatta sınırı da aşarım daha fazlasını yerimm😂
Kuzucccum yigitegenin_annesi ben tatlıda öyleyım ya yemem hamılelıkten dolayı aniden tatlı isteğım gelır alır bakarım ama yıyemem 😬
Deniz59 yigitegenin_annesi bende de öyle oluyo 😁 tulumba istedim eve geldim dolapta bekleye bekleye kurudular 🤣
yigitegenin_annesi Deniz59 komşuya ver 😂😂yazıktır bende kocama yediriyroum hepisni nimetir hamile olan ben miyim diyor😂
gokcekocyigit07 yigitegenin_annesi ilk kızımda kışın ortasında erik aşerdim, sağ olsun kocam ne yaptı etti buldu geldi, 3 bilemedin 4 adet eriğe 50 TL vermiş hatta, ama ben alıp geldiğinde nedense yemedim, kocam zorla yedirdi, ben ne zorluklarla buldum dedi 😅😅
Deniz59 yigitegenin_annesi 😁😁 kızıyo banada aldırıyorsun yemiyosun diye valla canım o an istedi dahada istemedi
Delicesareti yigitegenin_annesi ilk aşerdiğim şey kirazdı kirazlar çıktığından beri sürekli kiraz yedim bi kilo kirazı bi oturuşta yerim yani benim aşermem çok pis😂
Syda01 yigitegenin_annesi aynen öyle kornişon tursusu canim istedi aldı esim bi tek yedim daha agzima sürmedim
yigitegenin_annesi Delicesareti afiyet olsun 💜 kiraz bende istemiştim baya yedim ama ondns sonra aşeridğm yiyeckelri yiyemedim kendimi fazla şımartıyorum 😃
yigitegenin_annesi UsanmazPandaaa hayır nie anda aklıma giriyor ve o an yemek istiyorum ymesen hep aklımda haytaımda yemediğim şeylerde istiyorum n 😃
UsanmazPandaaa yigitegenin_annesi aşermek böyle rüyalarına giriyor tadını hissedşyorsun yemezsen geçmiyor ama insanın canı isteyincede aklından çıkmaz ama aşerince yemeden o his geçmez
yigitegenin_annesi UsanmazPandaaa o yo. Benım rüyama gelmiyor isteidmi alıyroum rüyaya grrek kalmıyor😂😃
zaydn Benim canım İskenderun döneri istiyor ve Midyatta hiçbir yerde yok o aradığım tat burda da yapıyorlar tabi döner ama normal yani istediğim gibi degil ve sürekli aklımda hiç gitmiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️