Oykum_06 Goncanur25 26 haftalıktan sonra açılmaya başladı. Deli gibi yiyorum. Ve boyum kurtarıyor allahtan 73 kiloyla hamile kaldım şu an 106-107 kiloyum ve çok normal boyum 1.82 😂 gece gündüz demeden yiyorum
Goncanur25 Mom9272 off resmen ben bende 7. Haftadayım hiç bişey yiyemiyorum ama yiyemeyince kötü hissediyorum resmen aç geziyorum
Mihrimah25 Goncanur25 kızlar bende öyleydim 16. Haftadayım sabah kahvaltısı dışında çok şükür düzeldi iştahım. Artık yiyebiliyorum
yigitegenin_annesi Goncanur25 geçer ilerleyen haftalrda iştahın az da olsa yerine gelir bende 7. Haftamda fln su bile içemiyordum açtım yemek istemiyordum şimdi acıktı mı bir ekmek bitiyroum günde 3ekmek ama nadir😂 her zmn değil
Dila71 Goncanur25 yiyemiyordum valla bir şey 8 kilo verdim kusmam olmamasina ragmen etrafımdaki insanlar epeyce laf ettiler eşimde dahil olmak üzere 😏 ama çok şükür kendiliğinden açıldı şuan karnım aç ne yesem diye geziniyorum 😆😆
Mom9272 Goncanur25 benim ikinci gebeliğim canm ilkindede böyleydim ama üç aydan sonra düzeliyor endişe etme
KubraAydin Mom9272 özellikle sabahları, saatlerce sürüyor uzuyor uzadıkça midem bulanıyor sadece tuzlu şeyler iyi geliyor 😏