Cns34 kuzum benimki de kız 2 aylık daha ilk doğdu fiziğim bozuldu neydim ne oldum bile dedim psikolojim bozulmuştu kendime zaman ayıramıyordum sürekli bebekle ilgileniyordum tip desen kaydı gerçi şimdide hala aynı ilgilenme devam ama bi farkla arada eşime verip kendim dışarıya çıkıyorum altını değiştirmesi için yönlendiriyorum mamasını yedir diyorum ve kilonda zamanla gidecek tipinde düzelecek sende kesinlikle eşine sorumluluk ver doğar doğmaz .Şimdi baya baya alıştım uyurken özlüyorum aynı kıyafetleri giyiyoruz beraber foto çekinip paylaşıyorum ☺️ Ve şöyle düşünüyorum çocuk olsa da olmasa da zaman geçecek yarın birgün akranlarım çocuklarının mezuniyetine gidecek onlarla bi aktivite yapacak 15,20 yıl sonra keşke dememek için bile iyi oldu senin en iyi arkadaşın dostun olacak büyüdüğünde beraber süslenip püsleyip alışveriş yapacaksınız şimdi küçük biraz zor ama çok güzel bir duygu onla zaman geçirdikçe ☺️ Sinirden ağladığın çok zaman da olacak birinci aydan sonra sana gülmeye başlayacak o kadar mutlu olacaksın ki anlatamam ❤️ Siz doğurdunuz mu