Sevtugm Arkadaslar merhaba ben miyomlari çıkan bir gebeyim 5 miyom var bildiğim ara ara yaziyorum bileniniz vardır belki. Sizce normal kadın doğum mu perinatolog mu takip etmeli ?
nvn-mutlu Sevtugm bende de var canım daha öncesinde ameliyatta olmuştum gebeliğimde tekrarladı şimdilik kadın doğum doktorum takip ediyor miyomlarımda henüz büyüme yada aksi birşey yok çok şükür 🤲
Sev-can Sevtugm 10 cm ile hamile kaldım ben suan 14 cm üstü ölçülmüyor artık ekranda. Perinatalojininde takip etmesi gerekiyor sadece kadın doğum takibi yetersiz kalabilir miyomlarda büyüme olur ise
Sevtugm nvn-mutlu cok sevindim sizin adınıza darısı bana hepimize 🙏🙏🙏 kac miyom var sizde acaba neresinde
nvn-mutlu Sevtugm ameliyat olduğumda ondan fazlaydı şuan bir tane ama küçük o yüzden sıkıntı yok çok şükür 🤲 senin kaç tane
Sevtugm nvn-mutlu bende ilk 3 dedi sonra başka doktor 5 dedi. :( tedirgin de oldum açıkçası sürekli bunu düşünüyorum sürekli
Sevtugm nvn-mutlu 1 kere kanamam oldu fazlaca sonra leke halinde 11 gun sonra yine artti sonra leke suan az ya da yok mesela
nvn-mutlu Sevtugm anladım canım senin kanamam olduğu içiN demiştir belki peki hep böyle mi gidicek nasıl bir tedavi yöntemi olucak birşey diyor mu doktorun ben mesela her muayeneye gittiğimde ölçüm yapıyor büyüme var mı diye benimki sol tarafta bazen kasıklarım da ağrı oluyor ara ara o yüzdenmiş aşırı şiddetli yada rahatsız edici kasılman olursa mutlaka gel yada ara demişti
Sevtugm nvn-mutlu canim benim 1 miyom dejenere olmuş sayısı da fazla belki ondan 3 biliyordum 4 5 dedi sonradan. Benim kileri ölçüyor ama coj stresliyim en son iyi veremedim kendimi mesela 37 mm gibi bisey dedi birine
nvn-mutlu Sevtugm Allah’ım kolaylığını verir inşallah üzme kendini dediklerini yap bakalım eğer doktorun içine sinmediyse bir Prof.dr git istersen ben miyomlarımın çok olduğu zamanda öyle yapmıştım inşallah güzel sonuçlar alırsın
nvn-mutlu Sevtugm bu arada yazacaktım unutmuşum canım 37 değildir o sen stresle yanlış anlamış olabilir misin ultrason görüntüsü var mı elinde onun üzerindede yazar istersen bir bak
sume Sevtugm 37mm 3,7 cm oluyor, bende de var yaklaşık 4cm. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, sağlıkla inşallah.
nvn-mutlu Sevtugm 37 mm çok büyük canım benim ameliyat olduğumda en büyüğü 12 ye yakındı o bile baya büyüktü yollaya bilsemde sana resmini göstersem
Sevtugm nvn-mutlu gercekten mi o zaman doktor mu yanlış anlattı ben mi acaba nasıl yollayabilirsiniz bana 🙏🙏🙏