Tuba_19 Merhabalar 27 haftalık hamileyim bebeğimin iki gündür hareketlerini hissetmiyorum normal mi acaba bu
Nurtrky Tuba_19 hiç hissetmemek normal değil bi uzanın kendinizi dikkatlice dinleyin iki gün uzun bu hafta için canım olmadı git bir doktora
beyza1234 Tuba_19 hiç hissetmemek tedirgin edici evet bendede olmustu amq mutlwka foktora gidin hemen
zippirana Tuba_19 Doktorum bana 12 saatlik dilimde 10 hareket grubu hissetmelisin dedi 32. Haftada. Eger hareket olmazda 1 lotre su içip soluna yat sonra tekrar dinle dedi sizde bir deneyin isterseniz.
miniksevdamm Tuba_19 hiç mi böyle hafif hafif mi tam 26 27 haftalıkken bnde 3-4 hissetmedim hiç gittim nts ye bağladı çok şükür bir sorun çıkmadı sonra ultrasonda hareket ediyordu ama hissetmiyordum korkma inşallah yarına az kaldı
Tuba_19 Nurtrky yarın muanem var ama niye hareket etmedi anlamadım ister istemez insan kafaya takıyor
Nurtrky Tuba_19 hareket halindeysen belki anlamamş olabilirsin yat dinlen baklm yarın kontol varmş zaten🌸
Tuba_19 minikprensimmm123 yorgun da değilim aslında ama dört beş gündür çok halsizim sürekli uyumak istiyorum
Tuba_19 minikprensimmm123 evet etti bugünde kontrolüm vardı gayet sağlıklı dedi doktor şükür doktor sürekli hareket etmesini bekleme korkma dedi
seldaas Tuba_19 benim de bugün hareketsizdi. 33. Haftadayım karnımda ağrı ve yumuşaklık var korkuyorum bende normalde çok hareketliydi