Yaren46 35 haftalık hamileyim, göğüs kafesimde sıkışma oluyor nefes alırken nefesim daralıyor , hırıltı geliyor yattığımda felan rahat uyuyamıyorum normal mi acaba
Kdk Yaren46 bende 35 haftalığım. Eğer başım yüksekte olmazsa dediğiniz gibi bende çok zorlanıyorum. Artık karnımız büyüdü baskı yapıyor normal diye biliyorum. Uzanırken yatarken başınızın altına iki yastık koyun yetmiyorsa üçüncüyüde 🤷♀️
Hahahh12 Yaren46 bende 1 haftadır aynı sorunu yasıyorum 31 haftalıgım . Yatamıyorum boguluyor gbi oluyorum
Oykum_06 Yaren46 evettt aynı haftadayız 35+5 ilk gebeliğim ve varil gibi oldum. Sağ sola dönerken eşimden yardım alıyorum 😂😂🤦🏼♀️ Ayaklarım Shrek gibi oldu valla tombiş tombiş geziyorum
Kdk Yaren46 eşimde bana aynısını diyo sen yatmıyosun oturuyosum diyo 😂 ama napalım çok az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da uyuyamama sebebimiz değişecek ozaman😂
halaycibasi Hahahh12 karnınızda hafif hafif gaz sancısı gibi arada sancılarınız oluyor mu acaba? Bende 31 haftalığımda son 3-4 gündür böyle oluyor benim
halaycibasi Hahahh12 benimde gaz canım anladığım kadarıyla. Bugün kontrole de gittim bir sorun gözükmüyordu çok şükür. Klimadan ayaklarımdan soğuk alıyorum sanırım yani öyle olmasını umut ediyorum.
Hahahh12 halaycibasi iyi şükür canım kontrol de doktor bisey demediyse sorun yoktur . Havalar sıcak heryeri acıyoruz üşütüyoruz dikkat et kendine 😊
halaycibasi Yaren46 benimkinin hareketleri normal ama işte bu karın ağrısı beni biraz korkuttu ama klimayı açmayınca ve soğuk bişeyler içmeyince olmadığını fark ettim. Sanırım soğuk şeyler gaz yapıyor bende 🤦♀️