Prenseslerinannesii Kızlar selam 23. Haftamdaym ve ikiz bebek bekliyorum. Bu haftaya kadar 11 kilo almışım normal mi ? Bu haftalarda kilo kaç olmalı ki 🧐
Seyma46-46 Prenseslerinannesii Yani bence kişiden kişiye değişir hamile kalınan kilo tek gebelik ikiz gebelik bunlarda önemli . Ama sanki fazla almış gibisin. 39 haftalık hamileyim 50 kğ hamile kaldım şuan 61 kiloyum.
Azramina21 Prenseslerinannesii bende 22+2 deyim 4 kğ aldım 🥲🥲🥲 birden oldu 20. Haftaya kadar 1 kğ almıştım birden 3 kğ nasıl oldu anlamadım . Çok korkuyorum iyice şişmekten 😂🥲😂
Seyma46-46 Prenseslerinannesii Dikkat etmek lazım 🤷🏻♀️Asıl kilolar çünkü 30. Haftadan sonra daha hızlı alınmaya başlıyor genelde
ikizannesi24 Prenseslerinannesii bende 59 kiloyla hamile kaldım 26 kilo aldım doğuma kadar ama 32. Haftada doğum yaptım biraz daha bekleseydi 30 kiloyu bulurdu kafana takma ama beslenmene dikkat et sağlıklı beslen gerisi önemli değil verirsin aldığın kiloları ☺️
1911-sy Prenseslerinannesii bende 25 haftalık hamileyim 10 kilo almışım doktor dikkat et vücuduna göre fazlan var dedi
Oykum_06 Prenseslerinannesii daha çok alacaksın ben 73 kiloyla hamile kaldım şu an 106-107 kiloyum ama boydan kurtarıyorum boyumda 1.82
Mmm333 Prenseslerinannesii bende 28.haftalık ikiz gebeyim 9 kilo aldım kiloyu takma ama sağlıklı beslenmeye bak çocuklarda kilo alsın doğumdan sonra kilolar verilir
Nur-98 Prenseslerinannesii bende ikizlere hamileyim 16 hafta olduk tam ve 6 kilo almışım şimdiden 😌 gerçi ben çok zayıftım 44 kiloydum 50.5 olmuşum ama doktor istemiyo yinede 😊
rabiakus Bende 25. Haftaya girdim 9 kilo almışım. Doktor normal dedi kişiden kişiye değişiyor çünkü siz ve bebeğiniz sağlıklı olsun gerisi önemli değil moral bozmayın bence🌸
gazetecianne Prenseslerinannesii çocukların suları falan da var rahim çok büyüyor tek gebelikle kıyaslanamaz zaten bence
habibe46 27 haftaya girdim 1hafta öncesine kadar tam 15 kilo almışım ama nereme aldım bilmiyorum sadece göbeğim var oda ikiz gebelik gibi degil