Mihrimah25 Sunaa2 valla 16. Haftadayız gelişimi gayet iyi önde gidiyoruz ama kilosunu şuana kadar söylemedi doktor bende sormadım detaylı ultrasona girdiğimde sorucam
bebekannesii Denizyildizii Masallah😇 Gelişimi önden mi gidiyor? Öyle birsey söyledi mi doktorunuz? Benim bebiş o haftada 790 gr dı. Doktor normal demişti. Sizinkinin maşallahı var😊
Haticeey Didemmmmm Meraba canım 😂Bizde 22 +4 olduk 2 gün önce geldik kontrolden 511 gram dedi doktorumuz 🤭
Kbryyy 26+5 haftalık ama 820 gram sanırım kilosu çok geri de diğer arkadaşların burada yazdıkları kiloları okuyunca 😞
Parsss Sb16 Kbryyy uygulamalarda 800 ile 1000 arası normal gorunuyo canım takma kafana benımde 830 dedı doktorum sonra 890 dedi 26.2 de doktorum normal dedıkten sonra sıkıntı yok bütün 25 yaşındakiler aynı kılo aynı boyda degıl mesela demı oyle dusun
Yrtemk Sdagnr pek üzerine bile düşmedim beslenmenin muzda demir var dedi doktorum bol yedim onun dışında genetik anne baba yapılıysa bebekte öyle ☺️
naimfunda Kaderasl ne yedin canim maşallah bebk kilo almis ben 37 +4 ama 2.500😔😔 nolur yardim edin ne yersem kilo alir bebyim