Zeep Dilek94- aynen benmde tam böyle brsey oldu doktorum biraz minik kalmış proteinli beslen dedi bende ister istemez biraz taktım😂🤦🏻♀️ Şuan icim cok rahatladı teşekkür ederim☺️
Matmazelmemorial habibe23 ins saolun ara ara sancilarim oluyor 38 39u beklemeden dogarsa cokta minik olmasin diye merak ediyorum ins olmustur prensesim
habibe23 Matmazelmemorial İnsallah rica ederim benimki de kız hayırlısıyla sağlıkla alalım kucagımıza 🌸🌸
Gizemsrdrgl Asya1314 canım benim başından beri hep bir tık iri gidiyordu bebeğim. Ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri düzenli olarak hiç aksatmadan yediğim şeyler her gün süt yumurta maden suyu ve 2 tane ceviz. Bunları düzenli yiyip içiyorum. Başka dikkat ettiğim bir şey yok😊
Aymina54 Nurhanimm gebelik şekerimede bakıldı şükürler olsun bişey çıkmadı..doktorum anne babayla alakalı bu durum dedi benim eşim 1.85 ben 1.80 boyundayım ve yapılı insanlarız..sizin zaten minyon çocuğunuz olmaz dedi😅
inva Oya2021 ben 14 haftalıım bugun kontrolum vardı cinsiyeti sordum çok uğraştı göremedi bağdaş kurmuş bebeğim😁 bazen görüyor bazen göremiyor kesin 17. Haftada belli olurmuş
Onlaroptikder Biz 8 hafta diye hesaplamıştık ama bugün doktorumuz 8+5 gündesiniz. 3 hafta sonra geldiğinizde cinsiyetlerini söylerim dedi. Bu arada ikiztoş bekliyoruz sağlıkla hayırlısıyla 👼🏻👼🏻
Nisssss Sunaa2 arkadaşlar benim 20+3 de 550 gramdı doktor 1 hafta ileride dedi ama burda bakıyorum da hiç benim haftam da olup bu gramda olan yok benimkinde bi sorun mu var acaba ya çok korktum şimdi.
Bbebegimibeklerken Bugün kontrol vardı 27 + 2 haftayız 1025 kilo marulum 👶🥬 Allah sağlıkla kucağımıza versin 🙏🙏