Zehrayrr Gzgnx bana da aynısı dendi ama doktorum normal dedi sağlığı yerinde imiş çok şükür sizde korkmayın lütfen bu haftadan sonra daha fazla alıyorlarmış 🥰
Aksoyanne Sunaa2 şimdi çıktım muayeneden 34 haftalığız 2.400 kilo 48 cm boyu hatasıyla uyumlu dedi doktorum
Figen03 As-1m evet şimdi pamuk kızımla yan yana yatıyoruz rabbim herkesi kolay kurtarsın korktuğum gibi olmadı hamdolsun
Duygu0621 Arkadaşlar merhaba , aranıza yeni katıldım . Ama bir sorum olucak size , maltofer , muadili kan ilacı kullanam varmı acaba aranızda
istekalbeni11 Duygu0621 dün aldım aç karınla alıyorum sonra kahvaltı yapıyorum 2 saat boyunca çay içme demişti doktor
Esen3535 H_myra1 ne güzel canım saglikla büyüsün ben sezaryen olcam kendim istedim beklemeyi son güne kadar
thepurple Alosel neden üzülüyorsun ki doktor bir şey demediyse takılma bence bebişinin kilosuna sağlıklı olsun yeterli bence🤗
Alosel thepurple karın çevresi bir hafta geriden geliyor. O biraz can sıkıcı doktor nedenini araştırıyor
Irem69 Sunaa2 28+4 1350 gramdi 👣💙 kizlar bebege kilo aldırmak için ne yemeliyiz birde onlardan da bahseder misiniz kilosu iyi olan bebis anneleri nasıl besleniyorsun uz 😊
nazmiyeee Sunaa2 26+1 dün gittim kontrole ama sormayı unutmuşum kilosunu doktorda söylemedi bende çok merak ediyorum 🥰