Mkazel Seminn ultrason kağıdında FL yazan rakami 7 ile carpinca boyunu öğreniyoruz miniklerimizin bilginiz olsun kendiniz bakablirsiniz kac cm olduguna :)
VeraVrea Sunaa2 en sevdiğim konu açılmış. Cidden her gün her gün otuz kere aynı konu açılıyor mesela hangi duygu ile yeniden konu açıyorsunuz bunu sormak için.. bebek kilo diye aratsanız binlerce konu var ve onlarcası aynı gün açılmış zaten
1prens_annesii Mirocan FL uyluk kemiği uzunluğu 7 ile çarpıldığında bebeğin boyu belirlenir hesaplayabilirsiniz benimki 30+5 42 cm
Didemmmmm Haticeey ohh çok şükür 1 ay uzun süre ama bekleyeceğiz 1 ay daha şeker yüklemesi yaptıracak mısın
prensesannesi__ Minik_kalp normal doğum dusunuyosan eğer iyi canım bebim bebişim toplu diye ben sezeryan olmak zorundayim
Gzgnx Minik_kalp ben de 32 hagta 1700 1800 düşük mü acaba bi doktor minyon ama normal dedi bi doktor zayıf va dedi
thepurple Alosel neden üzülüyorsun ki doktor bir şey demediyse takılma bence bebişinin kilosuna sağlıklı olsun yeterli bence🤗
BerayAzra Kelebekmadam maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin🙏 Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini bende 11+2 deyim bugün ama en son 6. Haftada kontrole gitmiştim. Diğer kontrolüm 12+5te. O zaman öğrenir miyim
Kelebekmadam BerayAzra evet öğrenebilirsin canım benimde 12.haftada erkeğe benziyor dediler 14+1 de kesin dedi :)
zaydn BerayAzra ben de 14. haftada öğrendim kesin öğrenmek istiyorsanız erken biraz 16 da tam kesin olabiliyor biraz bekleyin derim en azından 14. haftaya kadar