DILOS06 Kızlar 19 haftalık hamileyim bugün temizlik yaptm aksama kadar biraz önce de evi sildim vileda fazla agırdı kaldırdım ama sonra da korktum bisey olur mu acaba diye. Sizce bisey olur mu bebise icime kuşku düstü :(
Lulemom DILOS06 hiç bişi olmaz canım. Doktor bana bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap hiç bişi olmaz demişti. Sağlıksızsa su içmek için elini kaldırsan bahanesi olur bebek düşer dedi. Bide haftan baya ileri zaten. Korkma bu tarz şeylerde de zorlama kendini yeter.
esmerrmm DILOS06 simdiye kadar hic agir kaldirmadim bi tabak alirken bile yukari dogru uzanmadim kortum acikcasi ana bi iki kere vileda kovasi kaldirmisligim var 😅 birsey ilmadi cok şükür sizde esinizden yardim alin cok fazla agir kaldirmayin 😊
Egemenim64 DILOS06 Hiç bişiy olmaz canım tabi 50 kiloda kaldırmamak gerekir benim 3 yaşında oğlum var mecburen kucaklıyor um taşıyorum 14 kilo Doktorum eğer bebeğin sağlıklıysa hiç bişiy olmaz dedi çok şükür bişiy olmuyo 😊
DILOS06 Lulemom evet haklısın da insan endişeleniyor işte istemsiz de olsa insallah bisey olmaz şuana kadar hic agır kaldrmadım ben ilk kez kaldrnca da korktum birden acaba bisey olur mu ki diye cok tesekkür ederim biraz olsun icimi rahatlattın 🙏
DILOS06 esmerrmm ben yukarı uzandım bikac kez yalan söyleyemem :) ama ben de şuana kadar hic agır kaldırmadım normalde esim yardım eder zaten ama şuan evde degildi ben de isler bitsin diye kaldırdım o da fazla agırmış inşallah bisey olmaz 🙏 Olsa anlarım ama degil mi ?
esmerrmm DILOS06 olsa anlarsin cnm sakin ol panik yapma güzelce uzan ayaginin altina bi iki tane yastik koy dinlenmis olursun ben yoruldugumda oyle yapiyorum 😊
Selma_aygun Aşırı ağır kaldırmada hemende bişey olmaz 36 haftalık oldum en başından beri pazar market temizlik cam kapı mutfak dolabı evdeki bütün işler tek başıma yapıyorum ister istemez ağırda kaldırıyorum ccok şükür bugüne geldik