Elmaliturtaballilokma gamzekubra Bende öyle çok halsizdim bünye olarak da zayıftım kestim. Ben sirke sürdüm sadece kötü kokuyordu başka birşey sürüp korkutmadım kokuyu alınca emmek istemedi zaten ilk gün sürdüm sonra kendi istemedi bıraktık tabi biraz alışması zor oluyor
Duygu19031903 gamzekubra ben 19 haftaligim.20 aylık oğlum onuda emziriyorum, kendi bırakırsa bırakır ama birakmazsa.asla.biraktirmam. anne sütünden iyi bir besin yok onun için çünkü dogunca da ikisini beraber emzirecem
gamzekubra Duygu19031903 benimde düşüncem öyleydi ama gerçekten hiç iyi değilim 15 gündür raporluyum çalışamıyorum bile herkesin bünyesi bir değil maalesef
Osge01 Bende 4 aylık hamileyim .1 buçuk yaşında oğlum var emziriyorum zamanla azLtiyorum tadı değiştiği için kendisi az az emiyor bırakıyor sizinkide öyle olacaktır büyük ihtimalle
ebru23 gamzekubra bende oglum 21 aylikken gebe oldugumu aanladim cok fazla kustum biraktirsim bende 22 aylikken salca surdum igrendi yapmak istrmezdim ama bide meme bitti yok dedim kucagimda sevdim salladim
Masal53 Bernie dikkat etmekle olmaz ki bu iş ALLAH verdikten sonra her zamanda olur bu nasip işi bizim bileceğimiz iş değil
Elalayla Sabır taşını bile emdi kızım. Emzirmeden hemen önce sirke sürdüm. Kokusu rahatsiz ettiği için emmedi . Doğru birşey değil di böyle yapmam ama bıraktıramamıştım bi türlü.
Sunavarol gamzekubra arkadaşlar hanımefendi yargılanmak için yazmamış bunu yok koru saydın yol dikkat etseydin size mi kaldı bunları söylemek nerden buluyorsunuz kendinizde bu haddi pes
gamzekubra Sunavarol maalesef ki toplumumuzun çoğu önyargılı detayı bilmeden hemen yorum yapma derdindeler hanımefendiciğim teşekkür ederim sizede 🙏☺️
ebru23 gamzekubra 🤣 ohh annem cesit yapmis demistir benim oglum herseyden igrenir de ondan kolay oldu sulu yemek gorunce oguruyor