Ouzc SM00 inşallah aviditeden güzel sonuc alırsınız İnternetten bunu pek araştırmayın ben çok yıprandım ilk öğrendiğimde. Asıllı asılsız pek çok yorum var.
miniginannesi3 SM00 bende bu hafta test yaptırdım ama negatif çıktı doktor bağışıklığın yok cig ete falan dokunma demişti unutup dokundum o şüpheyle test yaptırdım sukur çıkmadı cok dikkT edin
SM00 miniginannesi3 benim daha önceden bağışıklık vardı ama şuan vücutta hala mikrop var gözüküyor önceden gecirincede etkisi uzun sürüyomuş bakalım test sonucunu bekliyorum ne zaman gecirdiğime dair inşallah hamilelikten önce gecirmişimdir
SM00 miniginannesi3 sadece çiğ et değil kedi çişi ve kakasının değdiği topraktan bile gecebiliyor birde yeşillikleri bol yıkayın ondanda olabiliyor
fethiyeli48-48 miniginannesi3 avidite bi doğrulama testidir . Suan mı geriyorsun yoksa geçirdin de eski bağışıklık yüzünden mi igM igg pozitif
miniginannesi3 fethiyeli48-48 benim bağışıklığım yokmus yani geçirmemiş oluyorum sanırım geçen hafta baktırdım negatif çıktı yani yok cok sukur