Tugbaaainsllllll Kızlar merhaba 🙋 Bebeğim bir buçuk aylik birkac gundur kafasının arkasinda duzlesme fark ettim doktora sordum her cocukta olabilecegini normal oldugunu soyledi ama icim rahat etmedi. Basina gelen var mi ? Ne yaparsam duzelebilir ? Yardim ..
Yesimmm93 Tugbaaainsllllll sen düz kafa sendromu diyince şaşırıp baktım açıkcası ilk defa öyle isimde bi sendrom duydum 😀 yastıklar var canım internette araştır onlardan al düzelir
maat Tugbaaainsllllll Sağ,sol,düz dönüşümlü yatırman lazım. Bunun için yastıklar var,onlardan al. Düzelir korkma
Orhnhlhsn Tugbaaainsllllll canım arada yan yatırmaya calış şekil alır.benim kocam 32 yasında bebekken hep düz yatırmışlar hala düz kafa😄
Aycann Tugbaaainsllllll yastık kullanıyor musunuz ? Düz kafa için kullanabileceğiniz özel yastıklar var onları deneyebilirsiniz. Zaten Yen’i doğmuş bebek için bu yastık dışında yastık kullanmamalısınız
Gozdealpu Bende anne karnında olan bi hastalık sandım. En iyi çözüm sağ, sol, sırt üstü dönüşümlü yatırmak. Yan yatırırken kulaklara dikkat ediniz ki kepçe kulak olmasın