Seraap6 Merhaba arkadaşlar bana 12 hafta da ikili tarama testi yapıldı ultrason ve kan şeklinde doktorum ultrason ve kan sonuçları iyi düşük riskli dendi ama burun kemiğine bakılmadı bilgisi olan var mı bu konuda
aybkaslan Seraap6 Canım benim de sonuçlarım iyi çıktı onun için tek tek burnunu boynunu açıklamadı ikili testin sonucunu açıkladı okadar kafana takma zaten burnunda sorun olsa risk düşük demez anlatır açıklardı 🌸
Derya2867 Seraap6 benimkinde de öyle düşük riskli yazıyor 3 hafta sonra 3lü taramaya ve cinsiyet öğrenmeye çağırdı fazla önemsemedim
yamacinannesii Seraap6 benim 11+3te yapıldı burun kemiği görülmedi şu an 25 haftalık hamileyim fetaylıda hiçbir problem çıkmadı Allaha şükür
Sahin1 Canım benimde bakılmamıştı pozisyonu uygun değil dedi. Şuan 22. Haftadayım ayrıntılıda burun kemiği küçük denildi fetal DNA örneği verdik bekliyoruz. Seninki göremedi mi yoksa uygun mu değildi bu önemli
ZZeynepP1903 Sahin1 Sahin1 benimde zamanı geldi ama yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası insanların psikolojılerını bozuyolar durduk yere
Sahin1 ZZeynepP1903 gerçekten öyle ilk gebeliğim ne dedilerse atladım şimdiki aklım olsa asla yaptırmam
ZZeynepP1903 Sahin1 benimde ilk hamılelıgım valla yaptıran herkese sordum cok gereksız dedıler zaten yaptırmakta ıstemıyodum içimden cıktı yanı hersey rabbimden insallah saglıklı sıhhatlı dogar yavrularımız
Selin12- Seraap6 ben hastaneye randevu bulamıyorum yaptırmasam sıkıntı olurmu çünkü özele gittiğimde haftası gecmis olucak