ElifKarata Arkadaşlar merhaba smdi doktordan geldim 30+1 iz kılomız 1917 gram baş geliş .bebeğim 2 hafta önde çıkıyor du hep yine öyle ama bugün kafasınında 4 hafta önde olduğunu öğrendim başı büyük dedi bir sorun yok dedi ama benm içime endişe düştü hiç böyle çıkmamıştı smdi bebeğin kfası 4 haftamı yoksa 2 haftamı önde vücuduna göre anlamadım skıntı düştü içime varmı aynı durumu yaşayan
Mavi1 ElifKarata ben henüz gerideyim size göre ama şunu söylebilirim duyduklarıma göre, bebek son haftasında kendini toparlıyormuş haftasına göre uyumluyormuş. doktorunuz sorun yok demiş dert etmeyin inşallah bir şey çıkmaz
Mihribank ElifKarata korkulacak birşey yok kuzenim de öyle doğum yaptı. Sadece kafası vücuduna göre büyük diye sezeryan olmuştu. Mesela vücudu haftasında oluyor kafası 1 2 hafta önde oluyor ya da tam tersi
Neslisahhh ElifKarata son haftalarda böyle şeyler olabiliyor sanırım ama sonraki haftalarda yavaş yavaş toparlıyo bebek. Bazen gelişimi geriden geliyo bazen ileriden gidiyo ama sonrasında normale dönüyo.
Fatmasp ElifKarata benimkilerin de büyüktü gayet normal doğdular sadece biri biraz koca kafalı ama zararsız 😃
Ayyen Bi sıkıntı yok dedıyse yoktur ama isdersen başka bir dr gorun için rahat etmesıne isdersen annesı stres yapma doktorlar genelde. Soyluyorlar bısey olsa
ElifKarata Mavi1 evet bir sorun yok yapısı öyle dedi ama aklıma kötü şeyler geldi hemen canm ne bilim ilk defa böyle dediler 24 haftamda normaldi kafa
Ayyen Birde. Bebeklerin hafta hafta. Gelıyor bazen bedenı bazen kafası mesela dogduktan snrada oyle oluyor Ama bence gorun başka bir dr derim için rahat etsın
Pinkmom İri kafalı olucak demek hiç dert etmeyin ileriki haftalarda vücudu ile eşitlenebilior bile.Tek derdiniz bu olsn bakın foruma bende dahil herkes sancıdan kasılmadan yıkılıyor
DnHazrlklar Ben de 35 haftalığım gelişimi 10 gün önde ama kafa 38 haftalık çıkıyor ama doktorum önemli değil dedi bir sorun oluşturmaz dedi ama benim korkum da normal Doğumda sıkıntı yaratan bir sorun mu bu acaba doktora sormayı unuttum bir daha ki kontrolde soracağım artık 🙈
ElifKarata DnHazrlklar ben sordum canm bu şekilde olursa sezaryen olur dedi daha doğrusu açılmam ve çatı muayenemden sonra karar verecekmişiz normal sezaryen kısmına
ElifKarata Fatmasp Doğumun nasıl oldu canm normal mı sezaryen mi baş büyüklüğü engel oldumu normal Doğuma
Fatmasp ElifKarata sezeryan ama benimki ikizdi doktorum ikiz olduğu İçin kabul edersem normal doğurtacağını söylemişti ama risk grubuna girdiği için kabul etmedim :)