Caglaluna Akıntı durumunuz nedir canım hamişler ? Ter midir akıntı mıdır ayırt edemiyorum 🥺 bazen korkuyorum su mudur nedir diye.. ah ah hep bi tedirginlik
Rose91 Caglaluna akinti hic bitmiyor canim 16. Haftam halen devam ediyor bazen yogun bazende azar azar…
cahillesohbetikestim Caglaluna akıntı hala devam ediyor 11+3 olduk bende iç çamaşırımda sürekli ıslaklık olunca doktoruma sormuştum suyum mu geliyor diye bu haftalarda suyun zaten çok az öyle olması imkansız gibi bir şey havalar sıcak gittiği için terliyorsunuzdur dedi doktorum 😊
Duman94 12haftadayim bendede aynı akıntı sürekli var normalmiş kasik ve göbek deliği çevresinde acı batma gibi his oluyor mu sizlerde de şişkinlik var devamlı ama endişe ediyorum batma olunca ??
Rose91 Caglaluna aynen canim o gecmiyor doguma kadar malesef alismak biraz zor ama yapacak bir sey yok… ☺️
cahillesohbetikestim Caglaluna ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kaybetmiştim evladımı o yüzden her şeye tedirgin oluyorum doktoruma sorarak rahatlamıştım sizin de içiniz rahat etmeyecekse gidip doktorunuza görünün daha da rahatlarsınız 😊
Caglaluna cahillesohbetikestim yaa çok üzüldüm..inşallah bu yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻🌸