Meltem_goksenin Kubranurbulur vala bilionuz mu kıyafet falan aldım😂 ablamlar çorap bandana almış😬😬bilemedim haftaya tekrar gitçez başka doktora
Haticerol Kubranurbulur çıkamadım bu işin içinden 🤣🤣 1992 liyim 6 ocak 2018 son adetim 1985 li eşim rica etsem sonuç ne 🤗🤗🤗🤗
Meltem_goksenin Zynpmsb bana 💯 de 💯 dedi ama 😬😬ama çocuğumun tipi erkek gbi anlayamadım..haftaya bi farklı doktora daha gidicem .netleşir
10esis09 Kubranurbulur benım 1998 eşim 1990 son adet tarıhım 14 hazırandı 5 haftalık hamıleyım Bakabılırmısınız 🤗
Haticerol Kubranurbulur ya bende diyorum hep bir erkek hissi ama.doktorlarimda net bişey demiyor kıza benziyor emin değilim diolar doğumda öğrenicez heralde🤣🤣🤣🤣🤣
Yagmr05 Yildizim bende doğruluğu yok benim yüksek ama oğlum olacak 😅😅 bunlar hurafe aldanıp heveslenmesin kimse ☺
Kubranurbulur Derya341986 internette rus takvimi var oraya ayrıntılı şekilde gün ay yıl adet zmaanı her şeyi detaylıca yaz ordan çıkıyor eşit olduğu zaman
Ustoz Kubranurbulur canım benimkinide hesaplarmısın lütfen 😍 benm doğum yılım nisan 1991 eşiminki haziran 1986 son adet tarihim 14.04.2018 🤲
Kubranurbulur Ustoz sizin de eşit çıkıyor 😊 hanginizin doğum günü önce geliyosa adet tarihinden önce onun cinsiyetidir veya internetten rus takvimi yazıp bakabilirsin eşit olduşu durumda 💕
Derya341986 Kubranurbulur kız yazdı cnm ama daha cinsiyeti belli değil tutan varmı acaba çin takvimi de kız diyo 😀