Meltem_goksenin Kubranurbulur benimkine de bakar mısın😬 merak ettim ..ben 1990 eşim 1985 ..18 mart son adet tarihim 🙏🙏
Kubranurbulur Meltem_goksenin sizde de ikiniz 2017 çıkıyorsunuz hanginizin doğum günü senin adet tarihinden önce geliyorsa onun cinsiyetidir 💕
Aysegularas Kubranurbulur benimkini de hesaplarmisjn ya 1993 haziran benim 1989 subat esimjn ki son adet 5 nisan
Meltem_goksenin Ya kimin baktığını anlayamadım arkadaşlarım kim bakıyorsa bana da bakabilir mi ? Çok merak ettim 😬 ben 1990 eşim 1985 adet tarihim de 18 mart
Meltem_goksenin Kubranurbulur yaa şimdi adet öncesinden geri gidersem Ağustos mu oluo ..benim mayıs çünkü 😬
Cgla Kubranurbulur önceyse benimki ozaman çünkü 3.ayda en son adet tarihim 10.ayda ben 1 ay oncede 9.ayda esiminki. Ozaman dogru cikiyor kiz oluyor.
Meltem_goksenin Kubranurbulur o zaman eşimin ki yakın erkek mi oluyor ? Yani ben cinsiyetini biliyorum da teyitlemek adına soruyorum 😬
NesSmAri Gulcag Kubranurbulur rica etsem benimkini de hesaplayabilrmisin ben yapamadım sanırım Benim 06.06.1986 Eşimin 20.02.1987 Adet tarihim 10.05.2018 Şimdiden teşekkürler😉
Kubranurbulur MinikkkMucizem inşALLAH 😂 hepimiz öncelikle sağlıklı olsun istiyoruz tabi ama bu da ayrı bir merak işte 💕 yine de inanmamak lazım pek ALLAH bilir böyle şeyleri 😊