HlyaDoan Yildizim en erkek in ki ne zaman yenilir bidakine bu benim 3.kız çocuğum olacak bunun erkek olmasını çok istedim bidaki ne hangi sene erkek olur acaba
Yildizim HlyaDoan canım bunu göze alıp bir şey diyemem valla çok özür dilerim. Ama bir dahaki seneye ikinizinki de 2020 de yeniliyor burda da son adet tarihin devreye girer
Handeee istanbulluanne sonunda ögrendim gercekten kızmiş hayirliysa kucagimiza almayı nasip etsin rabbim😊
Aylakara26 😍 Harika bişey kızlar benimkini de Hesaplarmışınız Lütfen çok Sevinirim nasıl hesaplandını Bilmiyorum 🤷♀️ bana yardımcı olursanız çok sevinirim❤️ Benim doğum tahririm 1992 Eşimin 1990 Son adet tarih 20.Mayıs 2018 🙈
Arzuort Yildizim bide benimkine bakar mısınız çok merak ediyorum eşim nisan 1991 bende nisan 1997 son adet tarihim ilk günü 19 nisan 2018 🤗
Aylakara26 istanbulluanne sağlıklı olsunlarda hayırlısılan kucağıza almaya nasip etsin Allah dualarım sizinlen...Türkiye de hemen öğrenebiliyor cinsiyet bu çok iyi yurtdısında 16-18 haftaya kadar söylemiyorlar görseler biler erkenden bekletiyolar 😒...
BusraYaman @Kubranurbulur Valla çok merak ettim benimkini de hesaplarmısın canım gerci cinsiyeti ogrendim dogurucam nerdeyse 35 hafta olduk ama bakalim bi tutucakmı 😂Benim 1997 kasım eşimin 1986 ocak en son adet tarihim 9 kasım 2017.
Rumif Kubranurbulur son adetim 16 nisan 2018 benim doğum tarihi 1987 eşimin 1981 bu bakarmışım lutfennnnn
Yildizim Rumif canım ikinizinki de 2017 çıkıyor doğduğunuz ayı da söylemeniz lazım😊 bi de Benim de son adet tarihim 16 Nisan 😊