Ben 38 haftalık hamileyim. Dün kontrolüm vardı. Heycanla gittim çünkü doktorum en son 32.haftada çağırmıştı. 1 buçuk ay zor dayanmıştım. Muayne aralarını çok uzun tutuyor doktorum. Neyse bu kontrolde de doktorum Nst’ye sokmadı, çatı muaynesı yapmıyorum o doğum anında belli olucak bir olay dedi. Birdahaki kontrole nezaman gelicem dedim. 13 Ağustos olan doğum zamanıma kadar beklememi eğer o güne kadar doğurmazsam gelmemi ve yatış yaptıracağını söyledi. Yani son 2 hafta içinde sürekli gidip kontrolde olmam gerekip, Nstye girmem gerekirken çağırmıyor. Suyumun sancımın gelmesini bekleyecekmişim.Hiç Nstye girmeden doğum yapıcam şaka gibi. Bugüne kadarda hiç bağlamadı çünkü. Özel hastaneye gidiyorum bu arada. Başından savıyo desem 45 dakika bakıp ilgileniyor ama bu yaptığına anlam veremiyorum. Sorunca da durumun çok iyi gerek görmüyorum diyor. Son 2 haftada birşey olsa bebeğime ben nası anlarım, nerden bilirim. Kafaya takmaktan gerildim iyice. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.