Dün bir enerjiyle bütün evi temizledim yerleri eğilip sildim ordan kayınvalideme geçecektim kendi ailem kovid olduğu için doğumuma gelemeyecekti kayınvalidem de kalıp sancılarımı karşılayacaktım yavaştan yoklamaya başlamıştı çünkü. Temizliği yaptım bitirdim gittim baskılar hissetmeye başladım ayakta durdukça şiddetlendi kayınvalideme dedim anne yemeği yer yemez çıkalım eşim işteydi hemen aradım eve geldi apar topar çıktık ayakta durdurmadı çünkü sancım. Acilden giriş yaptık 5 cm açıklıkla yatışım verildi yattım akşam 10 buçuktu sancı odasına alındım rahatsız edecek kadar değildi gece oldu saatler geçti hâlâ bi ilerleme yok gelen geçen alttan bakıyor ama aynı açılmam az oluyor tabi doğum yapanların attığı çığlıklar korku yapmama sebep oldu biraz da o yüzden sanırım. Ertesi gün sancı odasına yanıma eşimi de aldılar eş desteği inanılmaz önemli bir şeymiş suni verdiler hızlanması için yavaş yavaş etkisini yükselttiler dayanılmaz hâl aldı baskı yaptıkça ıkındım ister istemez başı artık gözüküyordu doktora kalsa daha durduracaktı ama sancı baskı aşırı oluyordu ıkındım bebek geliyor dedim kendi ıkınmamla başının çoğunu çıkardım doktorun kesik atmasıyla içimden kaydı geldi miniğim. 3350 doğdu kızım kordonunu kestim 😌 solunum sıkıntısı var dediler yenidoğan yoğun bakımına kaldırdılar haber ses Seda yok ben arıyorum çok farklı şeyler söylüyorlar bugün bebeğimle ilk gecemizi geçiremeyeceğiz çok üzgünüm Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın o sancıyla asla doğurmam dedim ama miniğimi görür görmez dirildim 👼🏻 Hepinize kolay doğumlar nasip olsun inşallah. Bu arada Konya şehir hastanesinde yaptım doğumumu