Tubitak 40 haftaya girdim ve bugün doktora gittim alttan muayne ettiler 2.5 santim açılmam var istersen yatıralım dediler çünkü agrılarım çok yok o yüzden suni sancı verckler yada yarın sabah erkenden gel yatıralım dediler bekliyoruz suan evimdeyim işlh kendi sancım gelir dualarınızı bekliyorum güzel anneler 😍
Melhaercan Tubitak oturup bekleme kız 😄spor yap bolbol plates yap doguma yardımcı ol ben kendime çok yardımcı olmuştum 3 saatte dogurudm tavsiyemi dinle evindeysen elinden geleni yap sabaha kadar
Nisanurr Sıcak suya otur canım belki tetikler yada merdiven in çık bol bol yürü kendiliğinden başlar inşAllah 😍
Ebrar34 Hurma yiyiiiinn 5 tane yada tek sayı fark etmez ama tek sayı olarak yiyin açılma için doğum başlatıyor hadi hayırlısı İnşallah 😍
Melhaercan Zagrozunannesi ben en çok çömelme haraketini çok yaptım oda masallar bunu bekliyormuş ertesi gün öğlene hastaneye gittik saat 2 de dogum yaptım 🤗sizin sezeryan değilse kendinize yardımcı olun
Zagrozunannesi Melhaercan su an sezeryan degıl her şey normal doktorlar sancımı beklıyolar 🙏 dedıklerını yapıyorum ama gelmıyo benım ki gelmek ıstemıyo herhalde son 1 hafta kaldı 41 olduk 42 de ne yaparlar acaba direk sezeryana mı alırlar yoksa 42+yı beklerler mi
Zagrozunannesi Melhaercan yok her şey normal ama sancı gelmiyo 41 oldum doktora gittim işte her gün gel dedi artık boş boş gıdıp gelıyorum
Talhaninannesi Yürüyüş felan hic bi etki etmedi... suni sancı verdiler ve surekli cömeldim ıkındım.. 1 saatte 3 cm acikligim 8 cm oldu...