Deniz59 Haftadan sonra hiç durmadı hep hareket halinde 27 haftalık olucaz sabah akşam hareketli niye hiç uyumuyo bu acaba bi sorun mu var diyorum bu kadar hareketli olması norml mi 🧐
Lulemom Deniz59 benim doktor hareket berekettir korkma demişti 😄 hareketli bebeğin keyfi yerindedir. Hareketsiz olursa kork demişti.
Nelmali Deniz59 hiç durmayan bir kızım var sorduğum her doktor hareket iyidir saglikli olduğunu gosterir dedi 😊
ilkgebelik123-_ Deniz59 ya inanın aynsini bende diyorum bu kız hiç uyumuyor mu diye 25deyim iyce net hareket ediyor hiç durmaz mi bu çocuk 🧿🧿
Goxun Deniz59 😁 benimkide on saniye yerinde durmuyo valla az önce doktordan geldim gayette sağlıklı hiç bi problemi yok çok şükür ☺️🙏
Prlkelif Benim ki doktora gidince kuzu gibi doktordan çıktığım an savaşa devam ediyor 😀 gece gündüz hep oynuyor
mrveknblt Deniz59 benimkide öyle 27+1 dün bütün gün geceye kadar fıkır fıkır hiç durmadı 😅 yoruldu heralde dün bu gün pek sesi çıkmıyor arada bi vuruyor o kadar 😅
Izmirliiii Bizimde bugün dr kontrolümüz vardıı 25+4haftaligiz dr çok hareketli bu sağlıklı olduğunu gösterir dediii çok şükür🤩
Yeniyim Ben 13.haftadayım ama henüz bebeğimi hissetmedim bende artık hareketlerini hissetmek istiyorum ne zaman başlar bu his?3 gün önce doktora gittim çok hareketli 2 dk yerinde durmuyor dedi ama ben hissetmiyorum