Merve-1109 Kızlar instagramda bi sayfa buldum hayal ahşap dünyası ismi kapı süsü (ledsiz) 90 tl güvenilir bir sayfa bakmak isterseniz bakın 90 tl olan kapı süsünün fotoğrafını bırakıyorum aşağı bende siparişimi verdim fiyat oldukça iyi 😌 https://resimyukle.io/r/ECRwWLt0N5
MHA21 Merve-1109 ben bir sayfadan yaptırdım çok güzel kaliteli bugün geldi foto nasıl atılıyor buraya bilmiyorum yoksa atardım
Merve-1109 nvn-mutlu bu fiyata bulunca kaçırmadım bende çok para istiyorlar gerçekten 150 200 lira bandında hep bu fiyatı görünce şok oldum ve sizlere de haber vereyim dedim🥰
Mucize_anne32 nvn-mutlu soner sus bebek tasarim bide istersen oraya bak canım kapı süsü yastik yaptırdım kapıda ödemeli 130 tl yastik istemezsen sadecee kapi susude yaptırabilirsin çok memnun kaldim
Merve-1109 MHA21 google img yükle yaz ilk çıkana tıkla orda yükle yazıyor tıkla arşivi seç yükle çıkan linki kopyala buraya yapıştır canım
MHA21 nvn-mutlu ledli 130 TL fotoyu nasıl attınız bana anlatırsınız atayım buraya çok memnun kaldım ben
nvn-mutlu Mucize_anne32 şimdi baktım canım yastıklar çok güzel gerçekten ama kapı süsü nasıl onda emin olamadım
Merve-1109 nvn-mutlu bende 31 haftaya geldim bu zamana kadar karar verememistim vallaha ordan mı alsam burdan mı alsam diye pahalı geliyordu bide tam dedimki geç kalıcam artık sipariş vermem gerek önüme çıktı birden burdan veriverdim siparişi memnun kaldım 🥰
Mucize_anne32 nvn-mutlu kapi süsude cok güzel istersen arkasini ahsap yaptır istersen duz pleksi modellerde vardı onlar fiyat farki vardı bende en basta bulutlu olandan dusunmustum bu modelleri gorunce daha cok hosuma gitti