Eamanurakz Merhabalar devlet hastanesi kaç haftadan sonra suni verip doğuma başlatıyor yada sezeryana alıyo isteye göre sezeryan olmuyo sanırım
Sadece_anne Eamanurakz 40+ lara kadar bekletirler hatta canın cikasiya kadar baktılar olmuyor öyle sezaryenle dogurtuyorlar tuhaf ama gerçek bu
Cilekkz-22 Eamanurakz devlet acil bişey olmadığı müddet sezaryen yapmaz suni sancı ise bi sıkıntı yoksa 40 veya 41den sonra suni verir
Beyda3759 Eamanurakz 40ıncı haftanın sonuna kadar bekletiyorlar benim gittiğim hastanede 40+1im şu an 40+5 veya 40+6ya kadar bekleyip suni verecekler
Eamanurakz Sadece_anne benim 2 cm açıklığım var 6 gün önce alttan muayene ettiler 5 6 saat sonra nişanım geldi gitsem suniyle dogutururlarmı yoksa 40 kadar bekletirlermi acaba yatış yapılacaktı ben istemedim çıktım
Sadece_anne Eamanurakz Acele etme bence oraya gitsen direk seni bekletirler 3 gunde kalsan normal doğumu bekliyorlar. Sancı vs gelirse git suyun gelmemis nasilsa
Sunay10 Eamanurakz alttan muayene edince nişan gelir hemen zaten canım gelen olarak sen açılman fazla olması için otur kalk hareketi yap ve ahududu yada böğürtlen çayı iç derim ben öyle yaptım son haftalarda
Huzurmelegim_28 Bekletiyorlar diye biliyorumm kendi sancın gelene kadar suyun gelmediyse bekle diycem ama bilemedimm şuann sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla kucağına all
Beyzan Eamanurakz bence bebek hareketi iyiyse düzenli sancı yoksa gitmeyin süreç çok uzuyor anne de bebek de strese giriyor. En güzeli evde beklemek
Eamanurakz Beyda3759 ben 39+1 im yarın bi gideyim diyorum 2 haftadır kontrole gitmiyorum içimdende gelmiyo zaten
MinikEkran Eamanurakz ben 41. Haftada suni sancıyla doğum yaptım canım 41e kadar bekleniyor yani bir sıkıntı yoksa
serozzz Eamanurakz 40+4 um dun muayene oldum tam 41 haftada hastane yatisim olacak hastaneden hastaneye degisir sanirim. Istanbul cam ve sakura sehir hastanesine gozukuyorum
zeynepin_annesiiii Eamanurakz fitille doğumu başlatma diye birşey görmüştüm burda. Ama hangi haftada hangi durumda yapıyorlar bilmiyorum
Meleekdincc Eamanurakz Devlet hastanesine gidiyorum 39+1 haftaligim doktorum 41.haftaya kadar beklicez tabi bebeğin kilosuna ve senin catina açıklığına göre dedi bebeğim 3.500 kiloydu 3 gün önce duruma göre 40 haftada da alabilirim dedi
Eamanurakz Meleekdincc benimde 7 gün önce falan gittiğimde 3 kilo 150 gramdı şuan kaç oldu bilmiyorum ama