Masalimiz28 Git gide azalıyor günümüz heyecan dorukta🥳Canım annelerimiz peki ya sizin ne kadar kaldı🥰
EsilaErtugrul Masalimiz28 benimde son 8 ufaktan sancılar oluyor aşağıya aşırı bir baskı var yürüyemiyorum resmen 1 cm açılmam ve rahimde yumuşama var. Belimde ağrı var🙈 az kaldı geliyor heralde minik kızım😍
___konul666 Masalimiz28 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsın inşallah canım 😍😍benimde son 18 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum hem endişeliyim hem mutlu duygularım karışık sağlıcakla gelsinler inşallah 😍😍
Masalimiz28 asyaebrar çok çabuk gelir ondan sonrası çabuk geçmez ama😂bende öyle çok sayıyodum şimdi hiç geçmiyor sanki😂
asyaebrar Drf ay sağlıkla büyüsünler valla bende bir an önce doğsa da kucağıma alsam diye gün sayıyorum😬
Drf asyaebrar geçen gün eşimle konuşurken daha şu kadar gün sonra doğacak dedim durdu yüzüme baktı manyak mısın yada psikolojin mi bozuldu senin dedi😂
Masalimiz28 EsilaErtugrul Yaa maşallah bizde ağrı dışında hiç birşey yok bakalım bizim prenses ne zaman gelicek🥰
Masalimiz28 ___konul666 Amin inşallah canım bende biran önce doğsun diye bekliyorum çok heyecanlıyım bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰