Sare3737 https://www.civilim.com/bc410-babycare-elantra-chrome-travel-puset-sistem-bebek-arabasi?gclid=CjwKCAjwo4mIBhBsEiwAKgzXOE04iCDuG8nAMFxXMog58_Qy5BmqlOxLC4H5fgoQjHJELlt07a_JuRoCzzUQAvD_BwE bunu aldık arkadaşlar nasıl sizce
gokcekocyigit07 Sare3737 güzelmiş güle güle kullanın, sağlıkla gelsin yavrularımız, bende e bebekten baby plus travel sistem aldım, hemen hemen aynı, o güzel günleri de görelim 🥰🤲🌸
Sare3737 tugbakaragul çok gezdim görüntüsü çok hoşuma gitti. Tok duruyor araba. Bide alt sepeti fermuarlı olması benim hoşuma gitti. Fiyatıda iyi geldi bana
tugbakaragul Sare3737 bende özellik olarak çok kararsız kaldım. Tam yatması, kg kapasitesi, her iki yönlü kullanılıp kullanılmaması, pusetli olması malzeme, kumaş e tabi fiyat. Bir türlü tam heh şu diyemedim 😅
gokcekocyigit07 Seross10 ben bir çok arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım herkes memnun diğer kızımda nasip olmadı bakalım hasretle bu kızımızı bekliyoruz, ama alırken epey denedik çok hoşumuza gitti
Seross10 gokcekocyigit07 e bebek mağazında gördüm ama insan kullanan biri olunca sorunca daha iyi oluyor. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤲
gokcekocyigit07 Seross10 Amin hepimizinki 🤲 ben neredeyse bir çok ürünü e bebekten aldım ya çevremde çok fazla memnun olan var bakalım hayırlısı
beyzanur_kbn Bende bugun beylikduzunde baby care’ın bizzat fabrikasından gidip baby care bc-65 capron çift yönlü Bebek Arabası aldım sizin aldiginizda cok guzeldi ben travel sistem istemedigim icin bunu aldim ama duusnen herkese tavsiye ederim baby care tum arabalari hem uygun hem kaliteliydi hepsini inceledim ustelik aldigim araba nette 800-900du yerinden 700 TL’ye aldim
Aylinsemih Sare3737 ben de 430 modelini aldım son çıkanı çok kaliteli bence çok iyi bi marka secmissin