HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, sizlerin isteği üzerine kazanan markaları yayınlamaya devam ediyoruz. Emzik kategorisinde oylanan ilk 4 markanın indirimli ürünlerini oylama sırasına göre bir araya getirdik. Birbirinden şirin emzik kutularını ve zincirlerini de eklemeyi ihmal etmedik. Alırken ayını kontrol etmeyi unutmayın. 💜 https://ty.gl/zstmwrvs http://m.trendyol.com/koleksiyonlar/Emzik-Happy-Mom-Annelerinin-Tercihi-k-e0ea65b7-44de-49ee-a60d-89674986b4fe?shared=true&adjust_t=mga6qru_4lumnip&adjust_tracker_limit=250000&adjust_adgroup=64983354&adjust_campaign=ios_collection_free&adjust_creative=e0ea65b7-44de-49ee-a60d-89674986b4fe&utm_campaign=64983354&utm_medium=ios_collection_free&utm_source=collection&utm_term=e0ea65b7-44de-49ee-a60d-89674986b4fe
anneligicokksevmisbiri HappyMom emzik tutmayan 4 aylık kızım Philips avent Air aldım ilk gunden tuttu kaliteli gerçekten konfor hepsi var 👍
Mehtap23 HappyMom bu markalardan birinin emziğini alıcam ama kullanmak için değil yani gerekirse kullanıcam ısrarla kullanmıycam. Oğlum tutmadı Wee nindi bundada ne olur bilmem artık🤔
Tugbamete ogretmen_anneee aventler ve chiccolar ortodontik oluyor yassı soothieler ve bibsler yuvarlak parmak gibi oluyor wee ler genelde damaklı oluyor üzerinde belirtiyor ☺️
twoboys05 anneligicokksevmisbiri ya benim ki onuda tutmadı son çare onu almıştım ben artık emzik olmaktan yoruldum😭
Fmc Zezz Ben ilk bebeğim de ne emzik ne biberon kullanmadım şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum Allah nasip ederse bebeğime emzikte biberonda alıştıracağım çünkü anne için büyük kolaylık oluyor bebeklerin damak yapısına zararı olduğunu söyleyenler var ama kullananlarla benim oğlum arasında bir fark yok
Denizzz88 HappyMom philips avent air kullanıyoruz oğlum 3 aylık olucak gerçekten çok kurtarıcı tok olmasına rağmen sürekli emmek isteyen oğlumu emzikle avutuyorum 😀
NaimeYilmaz Didemf Oluyor, evde mikrodalga varsa kaynatma işlemi ile uğraşmadan steril edebiliyorsunuz. Suya atınca da içi su doluyor çıkarması ayrı dert. Ben de baya uğraşmıştım o şekilde☺️
Sssultannn Ben wee baby aldım,damaklı genelde damaklı emzikleri daha çok seviyormuş bebekler,bakalım tutmazsa bips almayı düşünüyorum
Burcu98 Sssultannn bende 2li aldım bimden bugün damaklı doğumuma 3 ay var bakalım tutmazsa bips ya da avent düşünüyorum.