Ozlmtrs Kasılmalarım olduğu için bugün yapıldı. Elim ayağım titredi evet kastığım için biraz canım yandı ama kızlar 5 saniye sürdü sadece. Sakin olun demicem olamıyosunuz malesef. Ama dediğim gibi çok kısa sürüyor ona konsantre olun sadece. Bu arada açılmam da yokmuş boşuna yedim parmakları 😂😁😁
Pinkmom Ozlmtrs Yarın kasılma sebebiyle bnde gidicem doktora parmak muaynesinden çok korkuyrm😥ultrason aleti acıtmıor ama parmak çok irite edior beni ya of😥
Cansurella Ozlmtrs katılıyorum bende rahatsızlanmıstım gittim 5 sn sürdü anlamadım bise hic korkmayın bayanlar kasmayın kendinzi doktorunza bırakın hepsi bu 😊
BurcinC Benim yumuşama başlamış. Evet korkmasak çok acıtacak bir şey değil ama insanın elinde değil :) benimde ilkinde çok korktum ebe maşalah korkuluk gibiydi 😂 ama kendi doktorum da korkmadım saniyelik bir şey zaten
Baharun2 Kızlar şart mı bunu yaptırmak mesela normal olabilir diyolar ama sancın gelmiyo yine sezaryene alıyolar.Bilmediğimden soruyorum
Ozlmtrs Baharun2 nstde eğer sancı ya da kasılma görürse doktor ebeye yönlendiriyor direk. Normal istediğim için yaptı. Sezeryan olsa bakmıyorlar.
Duzenliozkan12 1 aydır sürekli çatı muayenesi olduğum için alıştım artık kasmiyorum korkmuyorun rutin kontrol gibi geliyo artik😆
Barnymoloztas Ben de az once oldum 37+4 um.hic acimiyor.ustelik yapan doktor esimin kankasi.tuhaf bir duyguydu.
Ozlmtrs Cansum1 Beni ebeye yolladı. Bi tanış bakalım ebenle dedi hatta gülerek doktorcuğum 😄 Ama kendi doktorunda yapabiliyor.
Mervezngn Henüz 20. Haftamdayım ama bu çatı muayenesi nasıl yapılıyo cok merak ediyorum kimisi yumruguyla bakıyo kimisi parmaklarıyla bakıyo diyo nasıl bişey bu😄