Suan o kadar sinirliyim o kadar doluyum ki . 27.haftaya doğru gidiyoruz .4.sezaryenim olacak ve çok doktor değiştim . Her doktor farklı konuştu en son Kurtköy emsey hastanesinde karar kıldım .12.haftadan beri orkide hanıma devam ettim . Hersey güzel ilerliyordu . Cok güzel ilgileniyordu. Doğum fiyat bilgisi de başta gidip muhasebeden aldım ilerde sorun çıkmasın diye . Bana 5500 lira mecburi sezaryen + 2500 ₺ise tüp bağlatma işlemi fiyatı verildi . Pandemiden herkesin etkilendiği kadar tabiki bizde etkilendik ama bebeğimden ve benden hiçbirsey önemli değil . Eşim özellikle sen maddi kısmı düşünme ben halledecegim gerekirse kredi çekerim dedi . Az buz bir rakam da değil sonuçta . Velhasıl gelelim konuya . Eşim biraz önce aradı dedi Merve böyle böyle bir arkadaşı aramış hastaneyi doğum fiyatı içğn farklı fiyat veriyorlarmış sen özellikle ara 4.sezaryen içğn fiyat al dedi ..5500 lira olan doğum oldu bana 10.000 ₺ 🤯 ben şok 😳 bana bunu baştan söylemeleri gerekiyordu . 1.ve 2.sezaryen fiyatı 5500 ₺ imiş . Ne yapacağımı şaşırdım . Bu şartlar altında hem 10.000₺ + 2.500₺ tüp bağlatmak için veremem . Kafam oldu alak bullak ben şimdi ne yapacağım nereye devam edeceğim ya 🥺 Kardeşim medipole gidiyor . Bana da buraya devam et diyor . Aradım sordum orası da 4.sezaryen için 5500₺ +500₺ ise tüp bağlatma ücreti verdiler .. Daha önce medipolde doğum yapan oldu mu ?