MMmommy Ahhh kızlar benim artık kalbim dayanmıyor. İnsanların feryatlarını, ölen hayvanları ağaçların kül oluşunu izledikçe kahroluyorum :(
Sakinem212 MMmommy kasıtlı yapılıyor devlet buna le bir el atmalı ağaçlar olmazsa bu ülkede daha fazla kurak olur doğal felaketler kapımızda .
Elbet-birgun-kavusacagiz MMmommy yakanlarda yansin insallah😔ankaramida yakacaklardi vatandaslar yakaladi son anda😔😔
Hilal-95 MMmommy kundaklama kesinlikle buldar tesadüf olamaz yazık günah insanlara hayvanlara bitkilere ya
MMmommy Asyaayaz1 Allhım yardımcıları olsun bu kadar şey oluyor hala haberlerde aşı konuşuluyor bunun yankı bulması lazım :/
gokcekocyigit07 Maalesef durum içler acısı, Alanya’da aynı şekilde, güzel ülkemin her yerini yaktılar 😭😭
MMmommy gokcekocyigit07 hem de her yeri milasda da çıkmış diye haber verirken didimin de haberi geldi canlı yayında. :/
Sakinem212 MMmommy bulamayacaklar ne kadar iti kopuk varsa elini kolunu sallayarak ülkemize giriyor 7 ilde 12 bölgede olması normal mi sizce ülkeyi kırmızı alarma geçirmeli daha hiçbiri tamamen söndüremiyor yazık değil mi bir sürü canlı yanmış seralar topraklar evler biri bitmeden diğeri başlıyor 3 gündür kahroluyorum tv yi bile açamıyorum . 😔
MMmommy Elbet-birgun-kavusacagiz durmayacaklar belli … Hemen köklerini kasımak lazım yazıktır o inekleri için ağlayan adamın feryadı beni ağlattı 😞
Elbet-birgun-kavusacagiz MMmommy durdurulmadigi surece durmayacaklar… Medya herkes uc maymunu oynuyo kontrol altina alindi deniliyo ama yok heryer cayir cayir yaniyo. Senin benim burdan kahrolmamizla olan bi is olsa keske. Buyukler uc maymunu oynadigi surece durmayacaklar… Adanada tek bi helikopter yangini sondurmeye ugrasiyo yaa koca adanada bitanemi helikopter var ordakiler ilk defa allahim ruzgar istemiyoruz gunes ver yak bizi diye dua ettiklerini yazmislar 😔😔 Ahh o hayvanlar 😔😔diyecek tek kelimem yok 😔😔
MMmommy Elbet-birgun-kavusacagiz e bunların yarın birgün okulları avmleri insanların toplu olduğu alanları yakmayacağı ne malum vallah panik atak oldum sürekli arkadaşlarımı akrabalarımı arıyorum aman bi yere çıkmayın aman tatile gitmeyin diye gerçekten psk altüst oldu :((((((
MMmommy Sakinem212 malesef o da ayrı konu gördüm akın akın geliyolar bizim gençlerimiz işsizlikten ne hale gelmiş bunların gelmesi gerçekten acınası
Sakinem212 MMmommy 3,5 milyon afkan geliyor Suriyelileri geçtim bile göçmenler ülkenin değerlerini düşürüyor düşük maaşla çalışınca bizim milletimiz işsiz kalıyor patronların işine geliyor Allah sonumuzu hayır etsin
MMmommy Sakinem212 herseyi gectim de suan turkiyeye vize vermiyor cogu ülke asi olsan ayrı karantinaya girsen ayrı ama vize vermiyolar . Bu insanlar gelip korona bulastıracak turisti biter mültecisi baslar yok vallah bitmez burda salgın biz de otururuz bi tarafımızın üstüne . Bi de bu yönünü düsünmek lazım
Hilal-95 MMmommy vallahi doğrudur ablam gebze Kocaelinde oturuyor ordada başlamış masumların günahsızların vebalini mevla sorar elbet inşallah yaktıkları ateş onlarıda yakar nediyim eğer bile bile yapılmış bişeyse dilsiz kulları o hayvanlar millet ağlaya ağlaya cekiyor yardım etsin rabbim