Canan123 Kızlar aranızda hamilelikte kum döken oldu mu? Kasığım çok ağrıyo ya gece uykumdan uyandırıyo, doktor bol su iç dedi ama ilaçsız başka yöntemi yok mu bunu hızlı döküp bitirmenin?
Deletedmom23234 Canan123 Gebelik şekeriniz yoksa şekerli su için uyumadan önce. Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻
EczSinemltnlk Canan123 Ben maalesef. Bolca su tüketip ( 3 litre içtim) iki günde bir bir dilim karpuz yedim. 3 günün sonunda tahlillerim temiz çıktı 🙏🏻
balbocegim27 Canan123 bende safra kesemdeki çamuru taşı döküp düşürsem o kadar iyi olcak ki hamilesin bisey yapamayız diyorlar sırt ağrısı bulantı kusma öldürüyor beni
Selen37 Canan123 Nasıl anladınız kum olduğunu? Bende 4 gündür böbrek ağrısı çekiyorum mahvoldum ama bir sonuca varılmadı
Deletedmom23234 Canan123 Ama baya şekeri bol olsun. Su sıcağa yakın ılık olsun bide. Uyumadan önce için ağrıyı kesiyor tabi yine ağrıyor ama geçici bir çözüm bu. Eşim de kum döktü ancak böyle böyle iyi oldu
EczSinemltnlk Canan123 Hazır su tüketin çeşme suyu ile çay dahi demlemeyin,bir haftanın sonunda ilgili hekiminizin olduğu sağlık ocağına gidip bir kan verin bakalım,sonuçlara bakarak geçmedi ise farklı bir yol da izleyebilir doktor