Beyzan Havvanure ikisini de aldım ikisinden de çok memnun kaldım şu an kullanıyorum özelikle muslin yaz bebesi için elim ayağım oldu şu an bir odanın içinde 3-4 tane muslin var kullandığım birini yatağına seriyorum birini karnına örtüyorum filan
Havvanure cahillesohbetikestim Organikse yumuşak olana denk gelmişsiniz o zaman siz şanslılardansınız
cahillesohbetikestim Havvanure keşke adını hatırlayabilseydim saman kağıdı gibi bir ambalajı vardı denk gelirse alın mutlaka 😁
Mom54544 Havvanure Yok bacım vallaha yaranamayiz direne direne gitti 8 buçukta aldım aferin diyeceği yerde daha ucuz kalitesiz malzeme aldın diye bı sürü konuştu dedim hata bende götürüp mağazadan kazıklatsaydim keşke diyorum 😂
nazmiyeee Havvanure müslini nerde kullanıcaz acaba aldım ama bilmiyorm ksuura bakmayın ilk gebelik olunca 🙈
Havvanure Mom54544 Ay sanki kaç ay kullanılacak ama şöyle 100-200 verseydi keşke onu istemiş eşiniz 😂 3-5 aylık kullanacağı şeye
Esraali Havvanure bime gelenler kaliteli oluyor bir ara geldi 3 tane havlu corap 6 tl idi ama cok pişmanım az aldıgım için kıyafetleri yıladm ne bozulma ne solma cokta güzel yarın tekrar gidcem kızıma alıcam inş bir seyler daha
Havvanure Esraali Yarın büyük gün bende özellikle babynesti merak ediyorum umarım oda güzeldir teşekkür ederim😍
Havvanure cahillesohbetikestim Tamamdır o zaman organik yazana zaten yapışır bırakmam😅 Teşekkür ederim 🤍
Mom54544 Havvanure İşte boşu boşuna para vermeye gerek yok dedim güya kızına kaliteli almamışım paradan kaçıyomuşum 😂
SerpilEsra Havvanure yarn alacagm baby nest biberon bakalm %100 pamuk diyor agiz mendili bol bol aldm oglumda cok memnun kaldm kizima kullankcam smdi
Haticecakirr Havvanure hayır çıkmıyor kılıfla yıkadım toparlanma yapmadı makinada 30 derece de 40ta sıktırdım 👍
Kuzucccum Minigimyolda resımden bende çok yumuşak ıyı degıl gb anladım öyle degıl mı Kullandınız mı naıslllar almayı düşünüyorum da
Minigimyolda Kuzucccum bana ablam almıstı 3 tane çok kötü değiller ben pusete bebek arabasına falan sermeyi düşünüyorm diğer yumuşak olanları üzerine örtmek için kullanacam ablam alalı uzun zaman oldu ürünler değişmiş olabilir mutlaka bakın nasıl olduğuna
Eminos123 hilallcetinkya 15-20 gun sonra dogumum var acaba kullanirmiyim ki dedim cikarsam bi bakayim
hilallcetinkya Eminos123 ince olmasına rağmen kullanılabilir bence sizin yaz bebeği olucak bide en kötü banyosunu yaptırdığınız da havlusunun içine koyarsınız o suyunu ceket sonra havlusuna direkt sararsanız
zaydn Havvanure öyleyse ayrıca babynest almanıza gerek yok diye düşünüyorum tabi yine siz bilirsiniz ☺️
Huzurmelegim_28 Havvanure babynasti ve müslini güzel babynesti yıkarken çok dikkatli yıkayın bozulmasın şekli müslini güzel