Aycan1 Mrb kızlar ben şimdi hastaneye geldim 39+3 haftalığım kontrole geldim 2. Hamileliğim doktorum dedi 3 cm açılman bar bebek 3 hafta geride istersen yatış yapalım yarın sabahta olabilir sizce bi danışıyım dedim doktor dedi riske almayalım
Sunay10 Aycan1 yatın zamanı gelmiş bence açılmada var allahım sağlıkla kolay doğum nasip etsin inşallah
Emirinannesi34 Aycan1 doktorunuz en doğrusunu bilir. Bence dediklerine güvenin. Amaç bebeğin sağlıklı olması
Aycan1 Esraali Sunay10 Emirinannesi34 arzuublm saolun arkadaşlar bilgileriniz için yayılımı yaptım doğum ettim 4 cm açıklmam vardı sancım yoktu 2 saatte doğum ettim darısı sizin başınıza inşallah 🙏
Sunay10 Eve gelip duş alıp sabah gidin ister 3 cm le 3 hafta durdum yanı doğum olucak diye erken gittim sonra pişman oldum aç uykusuz doğum sancısı şimdi ikinci hamileyim şimdiki aklım olsa eve gelip yatıp duş alıp hazır çıkardım
Emirinannesi34 Aycan1 benimde 4 cm açılmam var ama sancım yok yarın yatışım yapılacak nasıl ilerledi süreciniz? Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Sunay10 Aycan1 oy maşallah sana valla sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah rabbim bizede böyle kolayı nasip etsin suni verdiler o zaman
Aycan1 Sunay10 amin cnm allah razı olsun darısı başınıza inşallah evet suni verdiler 2 saate doğurdum
Aycan1 Hatcik2000 benimde öyleydi ama sıkıntı yapmayın sağlığı yerinde olsun yeter çok çok küçükte değil iyi yani Allah seninde kucağına almayı nasip etsin inşallah