Glsh-mrt12 Kızlar 30. Haftama bugün itibariyle girdim. Dün doktora gittim bebeğin kilosu 1000 kilo dedi sizin bu haftalarda kaç kiloydu bebişleriniz normal midir acaba kilosu ?? 🤷♀️🤷♀️🙏🏽
Merveee34 Glsh-mrt12 bir tık az ama stres yapmaya gerek yok . Her bebek kilolu doğacak bisey de yok . Sağlığı yerinde olsun doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyorlar zaten :)
Omerhatice Glsh-mrt12 benm bebis 31de 1850 kg idi 10 gün önde demişti doktorum .. 30 haftaya göre 1200 1300 falan olsa olurmuş aslında ama her bebek farklıdır.. Ve ilerleyen zamanlarda daha hızlı kilo alıyorlar merak etmeyin 😊
Sunay10 Glsh-mrt12 az ama dert etme şimdi almaya başlar sen kaşar süt ceviz çerez tüket muz kilo almasına yardımcı olur sakın kafana takma
Glsh-mrt12 Merveee34 bana da öyle geldi genel olarak daha fazla diye biliyorum doktor normal dedi ama işte yine kafama takıldı bu durum yediklerime daha bi dikkat etmeliyim bu süreçte. Teşekkür ederim 🌸
Glsh-mrt12 Mimhb hayır kilo konusunda uyarmadı hiç bi önceki muayene de. Sadece suyumun biraz fazla olduğunu söyledi doktor bu gidişimde düzeldiğini söyledi
Glsh-mrt12 Omerhatice evet azmış benim bebeğin kilosu genel bakınca 🤦🏽♀️ umarım ilerleyen zamanda düzelir bu durum 🌸
Merveee34 Glsh-mrt12 rica ederim canım . Eğer damarlarında sorun yoksa bebeğinin kilo alımı bu haftadan sonra hızlanacaktır :) hatta dana önerim her gece yatmadan 1 muz ceviz badem Antep fıstığı hakiki bal süt hepsini karıştırıp iç bebeğine güzle kilo yapar 🌹
Mimhb Glsh-mrt12 bebeğe kilo aldıran şeylerden yeyin fayda ediyor bizimde önceki muayenede geriydi ve bende zayıf olduğum için bebeğim beslenememişti. Bu ay ne bebeğe kilo aldırıyorsa yedim kendim 4 kilo aldım ve kızımın gelişimi önde çıktı :)
Glsh-mrt12 Merveee34 teşekkürler önerin için uygulamaya başlayayım 10 güne tekrar gidecem doktora bakalım düzelir inşallah 🌸
Merveee34 Glsh-mrt12 insAllah 🤲🏻😍 Sağlıcakla evladını kucağına alırsın insAllah 💜 kolay doğumlar dilerim 🥰
Emirinannesi34 Glsh-mrt12 biraz az ama sıcaklarda kilo alımını etkiliyor diyo benim doktorum. Ben fıstık ezmesi yedim kaç kavanoz iyi kilo aldırdı
Glsh-mrt12 Emirinannesi34 fıstık ezmesi çok yiyemiyprum ama genel kilo yapıcı şeyler tüketeyim düzelir Allah’ın izniyle 🌸