Miramerve Dün progestan kullanmaya başladım çok fazla sarstı beni vajinadan al dedi doktor zor oluyor mu ? kullananlar yazarsa sevinirim.
Sdnglhn Miramerve Vajinadan daha etkili deniliyor canım,zorluğu yok alışınca da rahat kullanacaksın zaten 🌸
Mlhameliha Miramerve zorluğu yok canım kaç aydır kullanıyorum ben vajinadan eldiven tak ileri it biraz sonra uzan içinde erisin hemen akmasın diye ben akşam kullanıp yatıyorum
2melekannesi_ Miramerve vajinal alırsanız yan etkileri daha az olur gece de yatmadan alırsanız gündüz çok etkilemez sizi
mervenazlis Miramerve aylardir kullaniyorum, evet basta cok sarsiyor ama sonrasinda hicbir etkisi kalmiyor, hatta ben uyku sorunu yasiyordum uyku yapmasi iyi gelmisti baslarda
Nilufar_1996 Yumuşak kapsül var vajinadan alın hiç bir sıkıntı olmaz benim kanamami 3 gün içinde durdurdu. Elinize eldiven kullanin mumkunse tek seferlik yatmadan önce kulllanin ayakta olursa çoğu dışarı kaçar. Çok geçmiş olsun
Miramerve Nilufar_1996 Nilufar_1996 Doktorum sabah akşam ağızdan verdi ama verirken de alttan alsan daha iyi dedi ben de çekindim ama ağızdan alınca da baş dönmesi uyuşukluk yaptı. Aynı hapı hem ağızdan hem de vajinadan alabiliyor muyuz bilginiz var mı ? Eczaneye gittik değiştirmek için vajinadan alacağım diye aynısını kullansın demiş.
ZZZeynepppg Doktorunuzla görüşüp tablete dönebilirsiniz uygunsa eğer, ben 3 aydır tablet kullanıyorum hıcbı yan etki yapmadı çok şükür günde 2 doz kullanıyorum
Miramerve Mlhameliha ağızdan günde iki kere demişti doktor şimdi alttan almaya karar verdim sarsınca 😢 yine mi iki kere almalıyım acaba?
Nilufar_1996 Miramerve Üstünde progestan yumuşak kapsül yazıyorsa üstü jelatinli yumuşak kapsulse evet vajinadan kullanılır hiç bir yan etkisini hissetmezsiniz ama yatarken kullanın ayakta olunca çıkıyor tekrar.
Mlhameliha Miramerve doktorun zorla ağızdan al demez sna a vajinadan alırsan dhaa etkisi az olur ben hep vajinadan aldım
Miramerve Mlhameliha doktorum vajinadan al dedi bende zor olur ağızdan alayım dedim ama baktım ki çok sarsıyor alttan deneyeceğim artık. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü 😊