Samyeli008 Merhabalar, 18+2 haftalık hamileyim bazen bebeğimin hareketlerini çok iyi hissediyorum bazı günler ise hiç hareket etmiyor gibi. Normal mi bu durum?
BusraUras Samyeli008 bu haftalarda hergün hissetmemen normal. Haftan ilerledikçe daha net daha sık ve hergün hissedersin endişelenme 😊
Serpilbb Samyeli008 normal ben 16 da hissettim ilk 2 günde bir çok az hissediyordum 19 20 gibi her gece hissetmeye başladım öylede gitti 😊 ama her hamilelik farklıdır kilo bebeğin yerleştiği yer plesentanın yeri falan çok etkiler hareketleri hissetmenizi
Samyeli008 BusraUras Ayy inşallah hareket etmeyince acaba bir şey mi oldu diye tedirgin oluyordum. Teşekkürler 😊
Samyeli008 dakpinar- Başta gıdıklanma ufak kıpırtılar oldu sonra pıt pıt atıyor gibi olmaya başladı. Sanki içimde bir kelebek çırpınıyor gibi değişik bir şey. 😊
Melisa35 dakpinar- pıt pıt vuruyor süzülüyor gibi gaz hareket ediyor gibi çok tuhaf sabah 8 de beni uyandırmayı başarıyor 😂 19 haftalığız kızımla
Samyeli008 Nlfrylmz Ayy inşallah hareket edince insanın içi rahat oluyor bebeğim tepki veriyor iyi demek ki diye 😃
deletedmom2014 Canım 17. Haftadayız şuan dün hareketlerini öyle hissediyordum ki bugün tek hareket hissetmiyorum. Aklımdaki soru da buydu yorumları okuyayım 🙈
Samyeli008 Serpilbb Ben de 16 da ufak ufak hissetmeye başladım sonra iki üç güne bir olunca merak ettim. Artık içim rahatladı yalnız değilmişim. 😃
deletedmom2014 Samyeli008 Evet ya bide en son 12. Haftada kontrole gittim içim çok huzursuz iyi mi diye diye kendimi yedim bitirdim 😂3 agustos randevumuzu sabırsızlıkla bekliyorum 🌸
alininannesiii Ben 27 haftalığım ama mesela dün hiç oynamadı bugün de çok çok az bir kıpırdanma normal mi acaba
dakpinar- Melisa35 ben de 18 haftalığım bazen pıt pıt pıt şeyler oluyor ben de bebek mi anlamaya çalışıyorum o yüzden sordum teşekkür ederim 😍
balbocegim27 Samyeli008 ben 26+2 yim bayram döneminde benim bebe de tatile cıktı heralde hiç oynamadı falan 2 gündür yavas yavaş normale dönüyor